NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, March 07, 2013

Tokoh Psikologi

Kali ni NAL nak share dengan korang beberapa tokoh dalam dunia psikologi. Kalau korang nak tahu, kebanyakan daripada tokoh-tokoh psikologi ini mempunyai penyakit atau disorder.
Elton Mayo

Sigmund Freud

Jean Piaget

Frederick Taylor
Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang sumbangan mereka, korang kena la search di google. Kalau NAL nak tulis semua, memang banyak. Ade tak yang korang pernah kenal atau dengar?
#Doakan keselamatan SABAH !
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

11 comments:

Nao Mei said...

hahaha..takpe yang penting kenal semua tokoh nie..hihi

hazwan hairy said...

xpernh lagi cri pasal tokoh ni..hehe

Tihara said...

seme akak tk penah kenai..bagus jugak nak introduce kan..meke ni ada disorder ke ?

Encik H said...

tak ada..semua x pernah didengar dan x pernah dikenal..hehehe

Noor Mala Shahar said...

maklumat yang bagus ..baru tahu..

http://www.noormalashahar.blogspot.com

http://www.noormalashahar.com

Sally Yatiey said...

Tak pernah dengar nama diorang ni ^_^ hee

afzalsukasuki said...

tokoh2 kat atas aku tak kenal..

tapi kalau toko2 jamu.. biasa aku pergi cari ubat sembelit :P

Remy hazza said...

ha3..nak gelak komen tok ketuat tu...toko2 jamu.....

btw,...thanks for info nal...

Katak Comel said...

first time dgr ade dokter psikologi..
hihi

si kiut lavender said...

erm..si elton tu sapa NAl?

9n0L4 said...

frederick dan piaget tu mmg familiar je. hehe.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...