NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, February 02, 2013

Fenomena



Kisah mereka memang menjadi perhatian ramai. Daripada gambar diatas pun korang boleh tengok sendiri, berapa ramai yang search tentang mereka. Bagi yang terlepas membaca entry pandangan NAL terhadap isu ni, korang boleh usha sini >>>>SiNi<<<<

Kalau korang ada post tentang isu ni jugak, tinggalkan link yer. Boleh NAL terjah !
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

13 comments:

Harith Iskandar said...

hoho kesy g kecoh kat U tu ke? :)

CiK Bella said...

Listen Listen Listen!

Yumida Huda said...

isu panas...byk request tu..hehe..tercari2

C.T.K said...

rmai btul pminat dorg...skrg dh jd trademark.listen listen listen..hoho

NAL said...

@Harith Iskandar :

:)

NAL said...

@CiK Bella :

Yeah ! I listen to you..hehe

NAL said...

@Yumida Huda :

tu la..panass

NAL said...

@C.T.K :

memang ramai..

afzalsukasuki said...

hehehe aku dah baca dan komen entry tu :D

NAL said...

@afzalsukasuki :

thanks :)

Encik H said...

personally aku xde apa nak komen pun pasal isu ni..tapi salah satu review best yg aku pernah baca ialah kat blog member aku, http://bwerking.blogspot.com/2013/01/listen-listen-listen-rating-710.html

sebab entry tu la baru aku tengok video listen3..:D

9n0L4 said...

LAME DAH TAK JENGUK NUFFNANG PUNYE ACC. HUHUHU. amek kau. skali capital kuar. tgh wat keje smbil bw cmni la. :)

kopi pasta said...

listen..listen...listen...ayam aku tgh nazak ni, mohon derma utk kos perubatan beliau =.='

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...