NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, November 01, 2012

Jejaka Youtube


NAL nak share dengan korang dua jejaka Youtube ni. Motif ? NAL suka tengok video mereka berdua. Memang layan la. Lagu-lagu yang dicover pun best sangat. For sure la NAL download video-video mereka di Youtube.


Hafiz Zainal. Korang mesti kenal punya lah. Hafiz memang peramah. Beliau pun seorang blogger juga. Suara beliau sangat meletup. Lagu cover beliau yang NAL paling suka adalah Call Me Maybe dan Air Mata Syawal. Jom layan.

Call Me Maybe...

Air Mata Syawal...

Next...


Asif Poteto. NAL rasa korang pun kenal kan? Beliau sangat ramah dan ramai peminat di mukabuku. NAL mula mengenali Asif pun di mukabuku. Then, barulah NAL tahu tentang video-video cover beliau di Youtube. Asif juga pandai edit-mengedit gambar dan seorang yang suka akan kucing. Korang boleh tengok sendiri di mukabuku beliau. Search jer ! Ni video Asif yang NAL paling suka..

Puspa...

Untuk dia...

Itulah dua orang JEJAKA YOUTUBE. Layann jak.


Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

19 comments:

asif said...

terma kasih :)

asif said...

terma kasih :)

asif said...

terma kasih :)

Fendy said...

not bad...

FiekaOnie said...

hensemmm hafiz tuu. hehehe

NAL said...

@asif :

sama-sama..

NAL said...

@Fendy :

:)

NAL said...

@FiekaOnie :

betul la tu .. kan..

Rozuan Ismail said...

dua2 wan first time kenal. thanks sebab kenalkan. boleh try dengar lagu diorang nyanyi

boni kacak said...

hafiz tu suara dia memang sedap..aku selalu gak dengar dia menyanyi

nasir hamzah said...

Salam nal.. lama tak singgah sini, insyaAllah bleh terjah tengok nanti...

KorN said...

Korn xpernah lak tgk dorg.. not bad la sore dorang kalu compare dgn aku... ahahha

NAL said...

@Rozuan Ismail :

welcome. dengar lah ..

NAL said...

@boni kacak :

kau pun ok la.. =)

NAL said...

@nasir hamzah :

w'salam nh. tgk taw..

NAL said...

@KorN :

serius ? tahu tak per.. haha

ctk said...

hensemnyerrrr...bru knl dorg ni..hehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

hensem2..kehkehkeh

9n0L4 said...

tak layan sgt youtube. hehe. layan kat blog NAL je la. :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...