NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, August 01, 2012

Wordless Wednesday #22



Korang yang mana ?

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

37 comments:

dyabunga said...

hungry pun ye,naughty pun ye.good student pun ye..haha..tp wild and sleepy student x

Tihara said...

kalo dulu2 yg sleepy tu kut..huhi :)

Masha Meisters said...

mase kat kolej dulu suke tidooo je....hehe

Pecinta pink^^ said...

the sleepy student..haha..tgok pada subjek..

syafiqakarim said...

semua dlm satu kot
hahaha

hazwan hairy said...

biarlah rasia..haha

Cendol said...

haha yg tak dtg terus ade tak?

Si Matatajam said...

Naughty plus Good la. Ha ha..

aReLaN said...

arelan ada sume skali. 5 dalam 1.hahaha

aReLaN said...

arelan ada sume skali. 5 dalam 1.hahaha

NAL said...

@dyabunga :

bagus la dya ni. :)

NAL said...

@Tihara :

Yang tu mcm kemestian jer..tambah2 kalau siapkan kerja sekolah last minit. memang mengantuk la kat kelas sebab berjaga. Ye tak akak?

NAL said...

@Masha Meisters :

haha. Tido je?

NAL said...

@Pecinta pink^^ :

Setuju sangat. kalau sejarah memang sleepy..

NAL said...

@syafiqakarim :

Lagi dahsyat la iqa..

NAL said...

@hazwan hairy :

rahsia la sangat kan? haha

NAL said...

@cendol :

tak der la. yang tu mcm kena buang sekolah jer.

NAL said...

@Si Matatajam :

Ok la tu akak :D

NAL said...

@aReLaN :

Tahniah sebab OHSEM sangat :)

tirahzairi said...

sy budak ngntk....hehehhe

[PCL] said...

p/s : NAL..awak jadi antara 10 pengomen sporting di blog PCL, terima kasih sesangat kerana memeriahkan ruangan komen blog sy. ~sENyum maNis2 tAw (o‿-) ~.

Kesuma Angsana said...

KA semua pown ade ikut mood... eh klau nak suh try buat header KA boleh ke? hehehe

KorN said...

semua kot... err makan je tak.. eh...

Waalid5035 ™ said...

NAL..nanti cek entry ni..^_^

http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/08/top-10-yang-suka-komen-di-blog-waalid.html

♥ sitifarhana ♥ said...

sy dah tak yang mana2 sbb dah tak jadi stdnt..hihihi

NAL said...

@tirahzairi :

eh, buat ape kat rumah sampai ngantuk ni? :D

NAL said...

@[PCL] :

Terima kasih PCL. :)

NAL said...

@Kesuma Angsana :

sure la kite ikut mood. Nak? :)

NAL said...

@KorN :

semua? asal tak makan? hehe

NAL said...

@Waalid5035 ™ :

Syukran ya Waalid..

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

alah, share la sikit zaman2 student dulu :)

9n0L4 said...

i'm good one la. hehe.

NAL said...

@9n0L4 :

woah, bagus2.. hehe

AinaSofea said...

I'm the wild student .... Hahax :P

lelamaisara said...

Good student...hehehe..perasan...:-P

NAL said...

@AinaSofea :

really. ganazz..

NAL said...

@lelamaisara :

Bagus la mcm tu..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...