NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, August 06, 2012

IFTAR with them


Alhamdulillah, hasrat NAL dan kawan-kawan untuk iftar bersama telah tercapai. Rasanya tak salahkan nak beriftar di luar dengan kawan-kawan. Memandangkan NAL akan berangkat ke Kota kinabalu, Sabah untuk pengajian seterusnya lepas hari raya nanti, ada baiknya kalau NAL dapat beriftar dengan mereka. Nanti semua dah sambung study, sure la susah nak jumpa.

Tak sangka la sebab planning benda ni pun just beberapa hari sebelumnya. Walaupun tak semua kawan-kawan Form 6 join tapi ni pun dah cukup menggembirakan. Insha Allah, NAL akan bersama mereka hari raya nanti. Konvoi moto ramai-ramai, ziarah rumah cikgu dan kengkawan yang lain.

Macam biasa la kan, bila ade event macam ni, memang tak lepaskan peluang bergambar. Walaupun orang sekeliling, tengok semacam je. Ek eleh, dok Langkawi pun nak ambik-ambik gambar kan! haha. Ni gambar kenangan la namanya. Kitaorang berbuka di sebuah restoran yang terletak di pekan Kuah. Lepas tu berangkat ke Langkawi Fair dan Billion Supermarket. Lepas cuci mata, gerak pulak ke Pekan Rabu and then ke Uptown Pekan Kuah. Lastly, ke Mc Donald Pantai Chenang.

@McD Chenang

@McD Chenang

@Billion, Langkawi Fair

@Billion, Langkawi Fair

@Pekan Rabu

@Uptown Pekan Kuah

@Uptown Pekan Kuah

p/s : Friends may come, and friends may leave. But they are our friends, and we will 
love them forever

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

23 comments:

NiaLidia. said...

hehehe. bestkan dpt ifatr dgn kawan2 reramai. haritu nia baru je keluar dgn dorang. tp takleh selalu laa, x larat nk gelak. hehe, good luck nal study nanti. mesti bestkan dpt merantau hehe.

aNiss :):) said...

bestnya iftar dgn kawan2 :DD
nak sambung degree kat ums ehh?

cikmisi leen said...

wahh, mesti seronok =)

'Friends may come, and friends may leave. But they are our friends, and we will
love them forever'

suka ayt tu =)

elyna mirsada said...

sronok berbuka ng kwn2 kn..

leakedknowledge said...

laungkan masa dgn mereka nis elagi termampu sbb masa2 dgn member2 ni priceless :)

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan dipenuhi keberkatan Illahi..

Ikhlas dari Alif Ismail..

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

-meeSUPERGIRL- said...

sonokkkkkkkkkkk .. kite pon nak iftar jugak selasa nanti . hoho

hafiz hafizol said...

ak x berkesempatan lagi iftar ngan kawan2.. kg pun x balik lg nie T.T

Nurlyla said...

x salah lh, lgi bgus.. nnti nal kat sabah dah, bgitau lh.. :)

inche hlovate said...

jauh la merantau lepas ni kan

NAL said...

@NiaLidia. :

memang best kan.. Thanks Nia.

NAL said...

@aNiss :):) :

sure la best.. yup, sambung degree kat UMS..

NAL said...

@cikmisi leen :

memang seronok sangat..
NAL pun suka kata-kata tu..

NAL said...

@elyna mirsada :

ye..seronok.

NAL said...

@leakedknowledge :

tu la kan..masa bersama-sama mereka ni la yang best dan tak dpt nak lupakan..

NAL said...

@Alif Ismail :

Terima kasih Alif.

NAL said...

@-meeSUPERGIRL- :

owh..ye ke? enjoy yourself yer..

NAL said...

@hafiz hafizol :

plan la awal2..

NAL said...

@Nurlyla :

insha Allah, NAL akan update nanti..

NAL said...

@inche hlovate :

tu la. memang jauh sangat..

dyabunga said...

seronoknya dpt berbuka dgn kwn2..=)

NAL said...

@dyabunga :

memang seronok sangat la dya.

9n0L4 said...

lame sgt dah tak iftar dgn kawan kwwan. rindu. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...