NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, July 06, 2012

Jawapan : Jom Teka Bersama NAL #2


Ni merupakan jawapan untuk entri kat sini. Banyak betul jawapan yang NAL terima. Memang kreatif la pemikiran korang semua. Tahniah sebab korang cepat berfikir. Ni la bendanya.



Jawapan : Tombol pintu

Berbalik kepada klu yang NAL bagi. Pertama, tangan. Memang sure la tombol pintu ni disentuh atau dipegang menggunakan tangan. Ade ke yang guna mulut? Kedua, kuman. Korang mesti tak tahu yang sebenarnya tombol pintu ni ada banyak kuman. Ye la, dah dipegang dengan tangan. Kat tapak tangan kita ni memang banyak kuman. So, tertransfer la kuman tu ke tombol pintu. Tu je rasionalnya.

Peneka terbaik:
  • PCL

  • Iza Zaty

  • Zul De Alexis

  • Boni Kacak

  • Jannah

p/s :Jangan lupa klik semua header peneka terbaik ni. Jom terjah blog diaorang. Bagi la tahu yang korang datang dari blog NAL. hehe. Terima Kasih kepada korang semua sebab sudi meneka.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

22 comments:

si kiut lavender said...

eheks..tahniah buat peneka yg tepat nuh..:)

Boni JLL3 said...

heh heh.. buat pertama kalinya aku meneka dengan tepat..hahahahaa

syafiqakarim said...

cis.
kelewatanv -.-

NAL said...

@SKL :

ye..Tahniah2x

NAL said...

@Boni JLL3 :

Tahniah Boni..tq sebab support aku..

NAL said...

@syafiqakarim :

Tak per..tunggu je minggu depan :)

nasir hamzah said...

Ceh Jeles2 !!.. apapun tahniah pada yang berjaya...eheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

kira peneka hebat mereka ni ea..tahniah!

hairy said...

fulamak!! review tuh...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hahaha...patik ingtkan sinki punya lubang tu haa..

Iza Zaty said...

haha, betol la >< dah agak daa.

NAL said...

@nasir hamzah :

hahhaa..asal nak jeles lak.. :)

NAL said...

@nuyui a.k.a miss YUI :

yup..hebat dikalangan terhebat..

NAL said...

@hairy :

review ke tu? hehe

NAL said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :

Bukan la..cuba lagi nanti

NAL said...

@Iza Zaty :

Tahniah..

mama pipie said...

mama kalau bab2 nak beri jawapan teka teki mcm ni mmg tak kretip huhu

Tihara said...

bijaknya jawapan akak...kepala tengah jammed takleh pikir betui2..congrats semua :)

NAL said...

@mama pipie :

ye ke? huhu

NAL said...

@Tihara :

Ala..at least akak cuba jawab :)

cendol said...

tahniah le para peneka handalan sekalian :)

NAL said...

@cendol :

tahniah2x..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...