NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, June 17, 2012

Today's Quote #6


NAL nak minta maaf kat korang semua sebab tak dapat terjah lagi entri-entri dan blog korang. Sibuk sikit beberapa hari ni. Ni pun curi-curi masa nak update takut bersawang pulak blog ni. Hari ni just nak update something yang simple je.


❝ Orang akan sentiasa bercakap mengenai kita, jalan terbaik adalah dengan mengubah diri ke arah yang lebih baik supaya orang akan bercakap tentang kebaikan itu ❞

❝ Kita sentiasa mendengar apa yang orang lain katakan, namun kita tidak perlu menerima segalanya ❞

p/s : pilihan di tangan kita !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

21 comments:

Rafflesia™ said...

betul tu :)

Sally Yatiey said...

nice quote :D Betul2

SyamimiNazifa said...

setuju :>

KorN said...

sangat2 setuju lah yg ke 2 tu

hairy said...

betul!! tp geli lak tgk pic tuh..haha

Ayuni said...

sye ske yg kedua!

aReLaN said...

betul2.tapi kadang2 pedulikan je pe orang kata.takde manusia yang sempurna kan atas dunia ni

aReLaN said...

betul2.tapi kadang2 pedulikan je pe orang kata.takde manusia yang sempurna kan atas dunia ni

9n0L4 said...

ye betul. yg baik tu amek lah. yg tak tu, dgr ajelahhh. ;)

Tihara said...

kadang2 baik atau buruk org tetap kata..yg penting jati diri kita..

nasir hamzah said...

Thanks Nal kata-kata hikmah yang bagus untuk dijadikan satu motivasi pada diri ini..

NAL said...

@Rafflesia™ :

Tq2..

NAL said...

@Sally Yatiey :

Thanks

NAL said...

@SyamimiNazifa :

Terima Kasih.

NAL said...

@KorN :

Yeah !

NAL said...

@hairy :

geli? hahaha

NAL said...

@Ayuni :

Sangat bermakna tu :)

NAL said...

@aReLaN :

That's right. Mulut orang bukannya kita boleh tutup :)

NAL said...

@9n0L4 :

Betul tapi selalunya yang tak baik tu keluar banyak daripada yang baik..

NAL said...

@Tihara :

Betul tu akak. :)

NAL said...

@nasir hamzah :

Sama-sama nh.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...