NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, June 06, 2012

NJAR's 20th Birthday



Hari Isnin lalu, NAL berkesempatan untuk menyambut Ulangtahun kelahiran rakan. Walaupun tak la suprise mana tapi hari tu sangat menggembirakan especially birthday girl la. 


Mulanya, kami berlima ke pawagam tengok cite PIRANHA 3DD. Cite ni tak la best mana, plot cite pun biasa jer. Mungkin pengarah lebih mengutamakan adegan panas untuk tatapan penonton. Kalau nak tahu, tak sampai 15 orang pun dalam panggung.


Lepas tu, kitaorang bergerak ke KFC. Actually, NAL pun tak tahu yang diaorang nak sambut birthday NJAR. Ni la kali pertama kitaorang masuk KFC yang baru diubahsuai. Dah macam restoran 5 bintang taw ! NJAR pun order Family Feast jer sebab lebih murah kalau nak beli satu-satu. Paling penting, kitaorang berpeluang la nak rasa Ice-Cream Cake's Baskin Robbins. Memang coolest moments ever la sebab aiskrim tu perisa mint. Sedapp !

Aksi-aksi birthday girl :

birthday girl with her man :)

nak potong kek pun malu-malu..haha

NAL, NiMi & NHI pun tak melepaskan peluang. Kitaorang pun berposing sambil potong kek juga taw. Sedih sebab birthday kitaorang tak celebrate pun - hahaha. So, Happy Belated Birthday to us. Bukan senang nak posing dengan kek daripada BR ni.

Aksi-aksi kami :

gigih nak potong kek ^^

nampak tak tarikh lahir kitaorang ?

5 birthday dikumpul dalam 1 sambutan dan 1 kek. Jimat kot. Lepas habis telan semua makanan, si girl-girl ni mula la buat aksi-aksi yang comel. Walaupun depa ni tak la comel mana - hahaha, jangan marah taw. Ni la aksi dan gaya comel diaorang.

Aksi girl comel :

macam mana ? COMELKAH KAMI ?

p/s : NAL nak ucapkan TERIMA KASIH buat LH & NJAR atas kesudian mereka untuk belanja NAL, NHI dan NiMi. Memang sedap kek aiskrim BR tu, lagi sedap sebab belanja. Insha Allah, tahun depan kita buat lagi. 

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

12 comments:

Boni JLL3 said...

selamat hari lahir kepada beliau. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

azie azian said...

kawan yg baik....bgus2...

ctk said...

happy belated besday untuk kamu dan kawan :D

seronok yerrr...kongsi2 kek gitu..hehe

khairul said...

hepy bday dr saya ya

NAL said...

@Boni JLL3 :

thanks boni.

NAL said...

@azie azian :

:)

NAL said...

@ctk :

Thanks ye

NAL said...

@khairul :

Terima Kasih ya.

9n0L4 said...

bestnyeeeeee kek aiskrim BR. lame dah teringin nak mkn. :)

NAL said...

@9n0L4 :

memang best :)

dyabunga said...

happy belated bufday untuk kwn NAL..tahun dpn NAL plak belanja..haha

NAL said...

@dyabunga :

Thanks a lot..insha Allah :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...