NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, June 12, 2012

Header Tajaan NAL #6






klik untuk lebih jelas..

Header kali ni adalah milik KorN. Pemilik blog femes "arjunapopkorn.blogspot.com". Header ni simple sikit. Ni la header yang bersaiz kecil yang NAL pernah buat. Rasanya muat kot dengan blog KorN sebab size ni tuan empunya header yang kasi. Design ni hampir sama dengan header yang KorN tengah guna sekarang. Bila letak gambar duduk tu, nak sama juga dengan header Lyssa dan juga NAL sendiri. Ni jer yang NAL mampu.

p/s : harap KorN suka dengan header ni.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

26 comments:

Tihara said...

cantik header ni..kreatif lah Nal.. :)

sorry eks tk dpt bw seblom ni..

fakhri khairi said...

nice! smart gila

KorN said...

Oh.. cepat seyh header ni siap... btw yhanks nal... esok aku pkai header ni keyh... okei okei okei...

ctk said...

nk jugakkk...haha

Boni JLL3 said...

wow!!! comelnya header Korn tu..hehehehe

Pecinta pink^^ said...

smart(^_^)

NAL said...

@Tihara :

Thanks akak. Tak per :)

NAL said...

@fakhri khairi :

Thanks bro..

NAL said...

@KorN :

dah tak der keje, cepat la siapnya. Okei, okei, okei..

NAL said...

@ctk :

Nak ? tunggu :)

NAL said...

@Boni JLL3 :

sesuai la untuk KorN.. hehe

NAL said...

@Boni JLL3 :

sesuai la untuk KorN.. hehe

NAL said...

@Pecinta pink^^ :

Thanks dear.

Yumida said...

mmg kreatif...santek!

Ayuni said...

cantiklah...

9n0L4 said...

wahhhh. stail lyssa gitu. comel. :)

NAL said...

@Yumida :

Terima Kasih :)

NAL said...

@Ayuni :

Thanks ^^

NAL said...

@9n0L4 :

Yup, inspirasi tu :)

hyz said...

perghhh peymes siot korn.. auummmmmm

nasir hamzah said...

simple dan smart.. tahniah Nal!

[PCL] said...

wah hebat idea kamu buat header cantik...

NAL said...

@hyz :

KorN memang pemes... :)

NAL said...

@nasir hamzah :

Thanks ya

NAL said...

@[PCL] :

Thanks PCL. Amatur je ni :)

Rozuan Ismail said...

cantik header ni.mmg berbakat NAL

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...