NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, June 03, 2012

Face to Face with HELIZA HELMI


gambar di facebook Heliza..

Korang semua mesti kenal kan dengan insan bernama Heliza Helmi. Ala bintang AF5 dan heroin untuk filem Syurga Cinta. Actually dah lama gambar ni diambil - dah berhabuk dah pun TAPI takpe NAL cuci dengan Detol untuk kasi korang tengok..haha

Entah kenapa dan bagaimana Heliza dapat datang sekolah kitaorang pun NAL tak pasti. Tapi yang NAL tahu, ada seorang guru di sekolah NAL dulu merupakan roomate Heliza masa study di UMS. Heliza sekarang dah mempunyai semua syarikat iaitu Heliza Helmi Production (HHP). Beliau juga cuba mencaburi bidang motivasi.

Setibanya di SMKTP Langkawi..

Motivasi yang disampaikan ketika itu sangat bersahaja dan kelakar. Beliau mencaritakan pengalaman beliau belajar daripada tadika sehinggalah beliau memasuki program realiti Akademi Fantasia. Memang semua pelajar enjoy la dengar motivasi dan celotehnya.

Paling best, kami semua nyanyi bersama Heliza dan sempat bergambar memandangkan hanya pelajar Tingkatan 6 yang menghadiri ceramah ini. Jom layan gambar NAL dan kawan-kawan.

NAL dan rakan sekelas..

rakan seperjuangan - asal serius sangat ni ?

amacam ? semangat kan.. ?

tengah sign pun sempat pose taw - comel tak ??

Actually, masa Heliza datang ni NAL masih berada di Tingkatan 6 Rendah. Agak-agak korang la kan, NAL dan yang lain-lain bermotivasi tak selepas selesai program ni ?

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

28 comments:

Alynn Nyzaa said...

wahh best nye dpt jmpe heliza...tringin sgt nk face to face ngan die...huhu

NAL said...

@Alynn Nyzaa :

memang best.. :)

SyamimiNazifa said...

bestnyaaa dapat jumpa heliza . dia cantik sangat ^^

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaaa :D Heliza comel. hee

Boni JLL3 said...

aku macam dah terjatuh hati plak kat heliza ni.hahahaha

KorN said...

ade die kim salam kat aku x NAL..?

churippu farah said...

bestnya..jelez sihh..-.-

Joel Leslie said...

wahhhhh seronok dia. hehehe

http://joel-leslie.blogspot.com/2012/06/seriously-trolololol.html

Tihara said...

suka tang mata dia tu..cun :)

Unknown said...

comel kan helizaaa tuh ;D

NAL said...

@SyamimiNazifa :

cute juga :)

NAL said...

@Sally Yatiey :

memang best & sangat teruja taw ^^

NAL said...

@Boni JLL3 :

cinta pandang pertama ke?

NAL said...

@KorN :

hurmmm, tak der la tapi dia cakap dia suka baca blog kau - versi jaga hati..haha :)

NAL said...

@churippu farah :

ala..ampa dah jumpa Shila Amzah..bg chance la kt km pulak ok.. ^^

NAL said...

@Joel Leslie :

speechless la..nanti NAL terjah ok.

NAL said...

@Tihara :

bulat kan akak.. ?

NAL said...

@Unknown :

Mestilah :)

Mk Syahir said...

jalan2 blog nal..ohsem blog nal nih..rajin =)

NAL said...

@Mk Syahir :

Thanks sebab sudi jenguk sini.

Alif Ismail said...

Salam ziarah...

Terima kasih atas pujian anda..

Sonoknye dpt jumpe artis ye, nak2 die sorang yg comel kan..

NAL said...

@Alif Ismail :

memang seronok la ^^

Cik Penguin_Solehah said...

untunglah ^_^

9n0L4 said...

huhu. heliza ni anak sedara mcik ipar kite. muke dorg sejibik! ;)

NAL said...

@Cik Penguin_Solehah :

taw tak per =)

NAL said...

@9n0L4 :

ye ker? share la gambar. Teringin nak tgk :)

ctk said...

untungnyerrr...kak heliza mmg comey sgtttt :D

ctk said...

untungnyerrr...kak heliza mmg comey sgtttt :D

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...