NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, May 14, 2012

Nyte Am's Life | di terjah Shahriah Masterchef ?


buku masakan Shahriah Masterchef..

NAL sangat berbesar hati apabila Kak Sha sudi terjah blog ini. Beliau merupakan peserta top 10 Masterchef Malaysia dan juga merupakan seorang novelis. Terima kasih sebab follow blog Nyte Am's Life.

buktinya =)

Sesungguhnya, " cooking is my passion ". Best juga apabila NAL godek-godek blog Kak Sha sebab banyak resepi menarik yang dikongsikan. Korang perlu terjah sendiri blog Kak Sha ni dan jangan lupa try resepi yang beliau kongsikan.

Salah satu resepi : Celop-Celop

Apa korang tunggu lagi? Terjah la =)

Movie Terbaru : Snow White
Terbaru daripada : Hotlink
Kreatif : Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

18 comments:

Eyqa Hasnan said...

untunggg laa . .

FARHAN said...

bestnye dia.. jom nak gi terjah blog kak sha!.. ^^

KorN said...

di sebelah kak sha tu adalah mr.popkorn. harap maklum.. ahaha.. saje nak interprem... jgn marah ye empunyer blog

Hanim Irsyad said...

waaa.. untung laa. hehe

Boni JLL3 said...

tahniah nal!! ehehe.. semoga lepas ni semakin bersemangat utk berblog.. :)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh untong lerrr braderrr ;d

Selendang Merah said...

wah bertuahnya...

NOOR FATIN said...

bestnya ;)

awak.. jemput join giveaway saya ni..

http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

tarikh tutup: 7 jun 2012 ;)

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

untung? asal? ^^

NAL said...

@FARHAN :

ye pergi la terjah ok ^^

NAL said...

@KorN :

tahu. NAL saja crop besar sebab nak kasi nampak gambar KorN =)

NAL said...

@Hanim Irsyad :

hehe- blushing dah ni ><

NAL said...

@Boni JLL3 :

thank you Boni

NAL said...

@Sarah Mohd Saleh :

biase-biase je lah =)

NAL said...

@Selendang Merah :

bertuah? OK ^^

NAL said...

@NOOR FATIN :

kalau ada masa nanti, insha Allah NAL join.

FEDO said...

Wah..Beruntungnya..He2

9n0L4 said...

wahhhhhhhh. untunglaaaaa. ber double² untung nye. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...