NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, May 12, 2012

12 of May





   This is the moment that I've been waiting every year. Why? because 12 of May is my birthday and this year is my 20th birthday. Ok dah la speaking, belit-belit lidah ni. NAL dah pun masuk ke alam yang lebih mencabar rasanya. Ye la kan dah puluh-puluh, sedih juga sebab lepas ni dah tak dengar bunyi belas-belas.


   Bila tiba hari lahir memang orang akan cakap 'make a wish'. NAL tak mengharapkan apa-apa. Apa yang penting, ALLAH panjangkan umur NAL, dimurahkan rezekiNYA buat NAL. NAL harap sangat ALLAH dapat membuka hatinya untuk berubah ke arah yang lebih baik dan memberi petunjuk agar bekalan NAL cukup apabila tiba ke destinasi yang kita semua tuju kelak. Setiap orang pastinya ingin membawa bekalan yang cukup. Jadi, jika bekalan kita tu kurang, kita perlu kembali ke jalanNYA. Ni la yang NAL inginkan dan harapkan apabila sudah mencapai usia 20 tahun. Semoga hidayahNYA mampu NAL miliki. AMIN

Selamat Hari Jururawat

   Dalam pada itu, hari ni juga merupakan Hari Jururawat. NAL nak ucapkan Happy Nurses Day kepada kakak NAL iaitu S/N Hafizah yang bertugas di HL. Jalankan tanggungjawab dengan sabar.




Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

28 comments:

Harith Iskandar said...

Happy Birthday NAL.
baru 20kan?...mmm mude lg tu :p

Eyqa Hasnan said...

happy birthday Nal :) may Allah bless you and your wish became true ^^

NAL said...

@Harith Iskandar :

tQ. Yup, 20..muda? ^^

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

Thanks Eyqa. AMIN.

NiaLidia. said...

Happy birthday nal !hehe,
lepasni smbung degree x?

9n0L4 said...

hepi besday. moge sentiasa sihat. ;)

uncHa said...

selamat hari jadi ye nal :) may ALLAH bless you :) hahah NAl sudah tua :p *jangan marah

FARHAN said...

Slamat hari lahir Nal.. selamat tinggal belas2... selamat dtg puluh2.. hikk.. ;P

NAL said...

@NiaLidia :

Tq..harap-harap dapat la sambung degree..

NAL said...

@9n0L4 :

Terima Kasih ya =)

NAL said...

@uncHa :

tQ un..memang dah tua pun :)

NAL said...

@FARHAN :

thanks..haha..welcome to twenties (:

MawardiYunus said...

slamat hari nurse :P n happy besday :)

Boni JLL3 said...

happy busday nal... cepat bukak laptop sekarang., aku nak bagi hadiah basikal roda tiga..hehehehe

SyamimiNazifa said...

HB NAL XD

Tihara said...

happy birthday NAL..moga murah rezki selalu :)

teha said...

epy bday ! sori lmbt wish.. hehehe :)

aReLaN said...

alahai.terlepas lak.papepon hepi belated birthday NAL.dah bukan 'teen'ager la.hoho

si kiut lavender said...

amin...


moga tiap apa yg nal impikan tercapai yerk..:)

NAL said...

@MawardiYunus :

Terima Kasih ye

NAL said...

@Boni JLL3 :

buat ape basikal 3 roda tu? haha

NAL said...

@SyamimiNazifa :

tQ sangat

NAL said...

@Tihara :

thanks akak

NAL said...

@teha :

tQ sahabat maya. No hal la ^^

NAL said...

@aReLaN :

tQ2..yup, dah tak der teenager dah dalam kamus hidup lepas ni.

NAL said...

@SKL :

Terima Kasih =)

ctk said...

eh...maaf la terlepas besday kamu...hehe...

heppy belated besday NAL...dah 20 thun ek....ct tua lg la ni...adoi...haha

NAL said...

@ctk :

tak pape la..Terima Kasih yew

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...