NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, May 17, 2012

Header Tajaan NAL #5


Alhamdulillah, selesai juga semua header untuk peserta segmen pertama NAL hari tu. Jadi, hari ni NAL nak serahkan dua header terakhir. NAL harapkan korang suka lah ye.



Blog bertemakan warna ungu. Mempunyai pengikut seramai 2046 orang. Pemilik blog ni banyak juga sertai segmen daripada blogger-blogger lain. NAL juga pertama kali jejak ke blognya setelah beliau sertai segmen NAL. Terima Ksih dan NAL harapkan semoga terus sukses dalam blogging. Tahniah untuk BE awak. Jom korang terjah blog ni.



Blog bertemakan pink dan biru muda. Bilangan pengikutnya seramai 297 orang. Banyak cerita menarik di blog Farhan. Paling kelakar ialah entri berkaitan bahasa Kerbau. Kalau korang nak tahu cerita-cerita yang menarik jemputlah ke blog Farhan. Semoga berjaya dalam blogging. Jom terjah sekarang.

p/s : Terima Kasih untuk kesemua 8 peserta Segmen : Ungkapan Kelahiran NAL. Terima Kasih juga buat semua yang selalu komen di Nyte Am's Life. Andalah nadi blog ni. Harap-harap tak jemu la untuk singgah di sini.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

20 comments:

Acik said...

wah, cantik2 header tu ... jelessss!

aReLaN said...

nice.untung la sume yang dapat header tu.

NAL said...

@Acik :

biase jer :)

NAL said...

@aReLaN :

Terima Kasih.

Ayuni said...

kreatif....

nasir hamzah said...

cantik nal, kretif lah nal ni, nh sampai skrg tak pandai nak buat header..

Boni JLL3 said...

pergh!! menariknya.. cantik da boom header tu

FARHAN said...

Terima Kasih NAL! cantekk.. suka sangattt!! hikk ;D

SYUKRAN JAZILAN! ~_^

Eza Boom Boom said...

awesome!!! :) mekaseh awak!

NAL said...

@Ayuni :

Terima Kasih ><

NAL said...

@nasir hamzah :

Terima Kasih nh. NAL pun banyak kali try untuk dpt hasil mcm ni.

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima Kasih Boni.

NAL said...

@FARHAN :

sama-sama. Terima Kasih sebab join segmen NAL.

A'FWAN

NAL said...

@Eza Boom Boom :

Sama-sama. Terima Kasih sebab join segmen NAL.

Miss Purple Ungu said...

jelesssnya...nak header yg cantik gak huhu

9n0L4 said...

wahhhhh. best la dorg dpt header free. ;)

NAL said...

@Miss Purple Ungu :

jangan jeles2 taw. Insha Allah, NAL akan buat segmen kedua nanti ><

NAL said...

@9n0L4 :

hehe. :)

9n0L4 said...

buat panjang sikit tempohnye ye. ;)

NAL said...

@9n0L4 :

insha Allah :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...