NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, May 20, 2012

Alhamdulillah


Pada 28 April lalu, NAL menjalani ujian MEdSI dan hari ni keputusan ujian MEdSI telah pun keluar. Alhamdulillah, NAL terpilih untuk meghadiri sesi temuduga untuk program Ijazah Pendidikan. Terima kasih ALLAH untuk segalanya.



Alhamdulillah :)

Tapi dalam masa yang sama, NAL terkilan juga apabila seorang rakan baik yang juga merupakan pendengar baik NAL tak dapat ke sesi temuduga ni. Mungkin ALLAH nak beri sesuatu yang lebih baik daripada ini untuk beliau. Apa-apa pun NAL harapkan yang terbaik.

Walaupun ramai juga kawan-kawan lain yang dapat, tapi tarikh dan masa temuduga adalah berbeza. Ada juga rakan NAL yang dapat temuduga di Tanjung Malim, Perak. Nervous pulak nak tunggu 24 Mei nanti. Doakan yang terbaik buat NAL ye.

Iklan Kreatif : Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

32 comments:

Harith Iskandar said...

tahniah NAL...lompat bintang 10x :p

Cik Puan Muda Umi said...

wahh.tahniah..gudluck ye..;)

NAL said...

@Harith Iskandar :

Terima Kasih ye.

NAL said...

@Cik Puan Muda Umi :

Terima Kasih juga :)

Faizul Osman said...

dapat kat U mane ni??

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_18.html

Boni JLL3 said...

tahniah NAL.. apa2 pun, gud luck in what ever u do bro!! :)

KorN said...

tahniah ye NAL... Good luck for the next interview.. x lama dah tu.... prepare elok2...

NAL said...

@Faizul Osman :

Tak pasti lagi. Lepas interview baru tahu :)

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima Kasih bro. Doakan taw :)

NAL said...

@KorN :

Terima Kasih. Jangan lupa doakan NAL :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wah...congrats ya!Thanks visit blog YM.:D

uncHa said...

hehe tahniah !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

9n0L4 said...

tahniah tahniah. bertambah lagi cekgu lelaki. ;)

FARHAN said...

waaa TAHNIAH NAL!!! smoga dapat menjalani sesi temuduga dengan baik.. aja2 fighting!!

jgn lupa utk sentiasa berdoa.. =)

nasir hamzah said...

Tahniah Nal, good luck tau..

Tihara said...

tahniah nal..insya Allah, buat yg terbaikmpasti berjaya :)

aReLaN said...

gudluck untuk interview tu ye.all the best bro

si kiut lavender said...

tahniah kamu

yup..kami pun sama..bila try cex kat dia..kamu taw masa kami baca ayat2 yg terpampang rasa cam nak luruh ja jantung..nak bagi taw pun xsampai hati...

tapi...Yakini akan Dia..Dia tahu apa yg terbaik..

p/s:skl sorg ja dpat tarikh tuh..xpalah.,.,tabahkan hati..:)

NAL said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM :

Thanks.

NAL said...

@uncHa :

Terima Kasih un.

NAL said...

@9n0L4 :

Thanks. Insha Allah. Doakan ye

NAL said...

@FARHAN :

Ya. Terima Kasih ^^

NAL said...

@nasir hamzah :

Terima Kasih banyak..

NAL said...

@Tihara :

Insha Allah, Thanks akak

NAL said...

@aReLaN :

Tq bro arelan..

NAL said...

@SKL :

sama la..memang terkejut..NAL percaya dia akan dpt yg lebih baik. Tabahkan hati ye SKL sebab kami sama ngan pkah :)

churippu farah said...

tahniah jgk...=)

NAL said...

@churippu farah :

Tq..

hyz said...

gud luck.. semoga dpt jalani temuduga dgn lancar.. ada rezeki dptlah tu.. amin...

NAL said...

@hyz :

Terima Kasih hyz..amin.

NiaLidia. said...

good luck nal !

azie azian said...

alhamdulillah..tahniah ya..
gud luck n all the best...

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...