NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, April 12, 2012

Entri Bergambar | Mug pilihan anda ?


NAL pasti kat rumah korang pasti ada mug kan? Kadang-kadang mug pun selalu dijadikan hadiah. So, tak mungkin la kat rumah korang tak der mug. Kalau hari tu NAL share tentang kek (di sini), kali ni NAL nak share tentang mug pula.

Jom terjah satu per satu,



jangan membazir, ada yang sedang menunggu titisan kopi anda !!


sesuai untuk korang yang selalu busy...


Mug yang lebih comel,


agak-agak korang ada selera tak ?


comel kan?


hitam sangat menawan !


pilihan NAL..


Lebih extreme,


berminat?

Kongsikan dengan NAL yang mana satu pilihan korang ^^


Check it out..




Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

23 comments:

Eyqa Hasnan said...

comel tapi bab mug toilet tu , sorry to say laa ! haha

NiaLidia. said...

suka yang atassss sekali hikhik :D

teha said...

toilet mug ? hadoii.. ade ke org nak bli ? hahaaha !

NAL said...

@NiaLidia :

hahaha..tak takut ke nanti habis air dia minum?

NAL said...

@Teha :

entah la..hahaha

si kiut lavender said...

tetiba teringat memori kita pi shopping menghabiskan duet dulu..


dan,,alangkah beznya kalau brang dishopping tuh utk dirik sendiri...hihihi

SiBudakKurus said...

suka yg mud kedua tu :-)

hyz said...

geli tgk y toilet tu... yuksss

NAL said...

@SKL :

memang best sgt masa tu, 1st time g shopping bawa duit yg byk..tak sgka best juga spend time dgn SKL & Ika..

NAL said...

@SiBudakKurus :

boleh simpan biskut lak tu..

NAL said...

@Hyz :

hahha..memang geli

Tihara said...

nak terai yang jamban tu..hahaha :)

Harith Iskandar said...

suke yg same dgn NAL gak la...tp nk try yg jamban tu mcm errrr...tgk lan nnti..ehehehe :p

aReLaN said...

aku pilih toilet mug!!!hohoho

NAL said...

@Tihara :

hahaha..hilang dahaga la

NAL said...

@HarithIskandar :

terbaik..kalau pilih yg jamban tu, entah la dapat telan or tak air tu..

NAL said...

@aReLaN :

sesuai lah..haaaa..gurau2 je

Cha_Haya said...

sy nk pilih yg mna org xpilih lagi.. hehehe.. :D

Boni JLL3 said...

kalau ko suh aku buat pilihan, aku pilih mug yang toilet tu. sangat menyelerakan aku,hahahaha

NAL said...

@Cha_Haya :

pilihlah..haha

NAL said...

@BoniJLL3 :

kau memang pelik la bro..HAHA

Everything not Always Same said...

huhuhuh mmg genster la mug2 nie....

NAL said...

@EnAS :

hahaha..gangster tang mana? ^^

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...