NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, March 03, 2012

Vector #2


  Banyak juga feedback yang NAL dapat tentang vector yang dihasilkan oleh Azza. Jadi, NAL nak kongsi dengan korang semua macam mana nak contact Azza - tu pun kalau korang nak order Vector la. Korang boleh runding pasal gambar macam mana korang nak, background, cara pembayaran & macam-macam lagi.

Facebook Azza : ADD SINI
Twitter Azza : TWEET SINI
Blog Azza : FOLLOW SINI

  Lagi senang kalau korang add Azza then PM kat Facebook. NAL akan kongsi beberapa lagi vector yang Azza hasilkan ^^

* antara Vector yang Azza hasilkan ^^

  Banyak spekulasi yang NAL terima dari kawan-kawan * 2 pun banyak la kan?haha.. Ni berkenaan vector NAL dengan seseorang. Sebenarnya orang tu adalah Shila Amzah. NAL request Azza untuk gabungkan pic. Ye la dah tak dapat jumpa depan mata, Vector pun vector la. Ada juga untuk diabadikan. Thanks to Azza (",)

  Bagi NAL, korang mesti ada sekurang-kurangnya satu Vector. Bukan apa untuk koleksi diri sendiri. Boleh print. Awesome sangat, tambah-tambah kalau letak dalam frame. Tu je kot untuk hari ni. Lepas ni NAL busy sikit dengan persiapan My sis wedding ( 10 mac ), brother-in-law ( 15 mac ) & ketaq dengan keputusan STPM ( 7 mac). Harap semuanya dipermudahkan olehNYA. 

p/s : JOM MILIKI VECTOR hari ini juga...

19 comments:

hafiz hafizol said...

buat pakai adobe photoshop ae?

NAL said...

@HafizHafizol :

rasanya guna excel

Zakaria's daughter said...

wehuu.
good luck result stpm okay.
berdebar jgk tunggu SPM 22mac.
tehe :D

NAL said...

@Zakaria'sDaughter :

TQ..sama la berdebar-debar :)

-Incek Fik- said...

wahh.. sekarang ni memang melanda ekk musim vector, sebab ramai blogger yang post pasal mende ni hehee..


Anyway, lakaran vector tu memang cun :)

NAL said...

@IncekFik :

melanda dunia blogger..hehe
thanks..anyway Azza yang buatkan.. :)

Boni JLL3 said...

owh..ramai gak yang jadikan benda ni sebagai header blog tau

NAL said...

@BoniJLL3 :

betul tu..mcm2 boleh buat dgn vector ni..

MawardiYunus said...

good job buat azza

NAL said...

@MawardiYunus :

yup, Good job Azza..

teha said...

hebat laa azza nie.. kretif betol !

faizah husna said...

hee~..nty nak try jgk..:)

NAL said...

@Teha :

setuju..terbaik

NAL said...

@FaizahHusna :

try la, kalau jd share2 la ye :)

lisa said...

serupa mcm org betul lah nal :)

eh goodluck utk result stpm nanti..lisa nmpk nal cm x berdebar je. hehe :)

NAL said...

@Lisa :

of coz la..heheh..Thanks
eh, mana ada..berdebar sgt2..

Yumida said...

nice vector tu..pandai buat...sy pn lukis guna excel..photoshop blom explore lg
FOLLOWER KE 418

NAL said...

@Yumida :

NAL tak pandai sgt. Thanks sebab sudi follow sini :)

9n0L4 said...

excel pun boleh buat ehhh? huhu.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...