NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, March 05, 2012

Today's Quote #4


Hari ni NAL nak share lagi satu quote, something about friendship..
Setuju tak kalau NAL cakap,


" Sukar untuk kita mencari sahabat sejati 
yang akan sentiasa  bersama kita ketika senang mahupun susah, namun hargailah sahabat yang kita ada sekarang kerana merekalah kita berada di tahap ini "

*persahabatan peserta MCM (sumber Encik Mukabuku)

p/s : jangan pernah kita melupakan seorang yang bergelar SAHABAT (",)

16 comments:

faizah husna said...

yupp..setuju...
sahabat sebenar sukar dicari..
jadi jujurlah dalam persahabatan..:)

NAL said...

@FaizahHusna :

Ya, plg penting sentiasa jujur..

Boni JLL3 said...

yesza..totally agree dengan quote ni..

EyqaLuvender said...

setuju sgt!
kite kena hargai shbt yg ade skrg ni sbb tanpa mereka siapalah kite..kan?

Ungu Violet said...

susah nk carik sahabat yg boleh nangis bersama nih..:)

Miss Purple Ungu said...

x ramai shbt sebab susah nak cari shbt yg sanggup susah dan senang bersama

NAL said...

@BoniJll3 :

TQ bro..

NAL said...

@EyqaLuvender :

ya..siapalah kita..bygkan kalau x der kwn..boring rasanya

NAL said...

@UnguViolet :

sangat-sangat susah..maybe 1 dalam 1000

NAL said...

@MissPurpleUngu :

rakan yg mahu susah senang bersama tu sgt2 jujur..susah nak cari..

diANa hARiS said...

setuju!
you cannot BUY true friendship!!!

aReLaN said...

sume member baik dok jauh.sedih tul.waaaaa

NAL said...

@diANaHARiS :

Ye, duit tak boleh membeli segala-galanya

NAL said...

@aReLaN :

Jauh dimata tapi dekat dihati..call kalau rindu diaorg..

AMALINA YA'AKUB said...

jom join segmen sy
http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

HARITH ISKANDAR said...

SETUJU ...sambil angkat tangan & kaki :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...