NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, March 06, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Bagi menghilangkan debaran di hati menunggu keputusan STPM besok,
NAL join segmen oleh senior BEN ASHAARI ^^

Tutup = 6 Mac (10 malam)

Kenapa korang perlu kritik blog NAL?
  • NAL baru aktif berblog & masih kurang pengetahuan tentang Blog
  • NAL hanyalah insan biasa yang melakukan kesilapan
  • Jadi, kritikan korang dapat membantu kualiti blog NAL
So, jom kritik Nyte Am's Life. Tinggalkan link korang. Setiap kritikan amatlah dihargai (",)


64 comments:

FazWaNa WaHiD said...

i think.. letak widget dalam border mesti lagi cun ^_^...

Cik Ayu said...

simple..nice blog

gudluck sok.. semoga sukses ye

jom kritik CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

blog ni dah ok:D


jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

NAL said...

@FazwanaWahid :

NAL memang berhajat tapi x pandai, lama dah cari tuto tapi tak jumpa pun..

NAL said...

@CikAyu :

Thanks..Amin

NAL said...

@MuhamadAzam :

ye ke?TQ ye

Che Azza Utsukushii said...

Smart blog. .combine clor2c tulisan pun ok. .
truskan berbloging . .hehe

Nanie Abd Manap said...

dtg dr segmen abg ben. nk kritik blog ni. klu blh, jgn ltk byk iklan. kesian yg pki netbook. huhu..

http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL said...

@CheAzzaUtsukushii:

Thanks ye..awk juga..

NAL said...

@NanieAbdManap :

TQ atas saranan..NAL akan pertimbangkan..

cik nisa said...

tq singgah blog kite..
xtahu nak kritik ape,nice & smart !! :)

NAL said...

@CikNisa :

thanks a lot..

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Ain Zuhairi said...

Thanks for komen my blog. Anyway blog awak ok cuma saya xberapa gemar widget yg byk sgt kiri kanan. Heheh itu je anyway teruskan berblogging :D

Shazney Shamsuddin said...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL said...

@AinZuhairi :

Thanks sebab komen..NAL akan cuba perbaiki

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Uniklah nama NAL tu .. :) Paling menarik perhatian adalah header blog .... memang sesuai dengan background.

:) tapi ... bubble ni buat segala tekan2 dalam ni jadi slowlah... :)

errkkk ...blog ni wwww.hasrulhassan.com pun slow gak ..hahahaha

lisa said...

Salam nal :) rasanya semua ok. tapi dlm penggunaan colour font tu kdg2 boleh buat otak pening sikit nak baca. hehe lain drpd tu semuanya ok =)

Makwe Kintan said...

TQ sudi komen blog sy...Nice blog... no komenlah...^__^

Makwe Kintan said...

TQ sudi komen blog sy...Nice blog... no komenlah...^__^

NAL said...

@ShazneyShamsuddin :

thanks ya..

NAL said...

@HasrulHassan :

thanks..ye ke?ok NAL akan perbaiki..

NAL said...

@Lisa :

tq ye..owh pasal warna tu kdg2 NAL sendiri suka letak sebab jemu asyik2 putih jer..apa2 pun sgt2 membina..

NAL said...

@MakweKintan :

Thanks..terharu NAL dengar..

nina_adana said...

tq atas komen kat belos sy tuh.. heheh..

dtg sini utk bls kunjgn :)

awk nye belog okayy.. tp msok td agk suram skit.. hitam je kan?? hehehe.. nampak simple dan kemas.. thumbs up :)

NAL said...

@NinaAdana :

TQ..NAL suka hitam tapi kdg2 mmg nampak suram..akan diperbaiki..

Eyqa Hasnan said...

kalau lebarkan sikit post body and letak border , memang da'bomb laa ^^

NAL said...

@EyqaHasnan :

Thanks utk kritikan tu..NAL akan lakukan perubahan secepat yg mungkin ^^

Dieyna said...

cantik dah,, cuma kiri kanan tu nampak cam crowded skit.. yang lain oker jer... hitam itu menawan...

Cik Anis said...

nice blog. simple

zakirul rahim said...

nice blog NAL..keep on writting..banyakkan entry2 yang menarik..okayyyy!!

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Hanim Irsyad said...

simple dan menarik.. hehe :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

tkasih singgah...menarik :)

NAL said...

@Dieyna :

NAL akan perbaiki secepat yang mungkin..thanks

NAL said...

@CikAnis:

Thanks ya..

NAL said...

ZakirulRahim :

Thanks, insha Allah ^^

NAL said...

@HanimIrsyad :

Terima kasih..

NAL said...

@ZazaNurIman :

Terima kasih =)

LoveJean said...

1st tgk cm x sangka pemilik blog ni lelaki...
kemas sgt........
cuma kt chat box tu kene tkr kaler tulisan kot.... sbb dh same ngan background.......
=)

cikyuz said...

uit..uit...simple blog. background nampak matang..suka ;)

NAL said...

@LoveJean :

ok..thanks sebab bg saranan..

NAL said...

@CikYuz :

hehe..thanks

Rozuan Ismail said...

blog ni berpotensi besar untuk berjaya =)

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html
lama tak singgah sini..hehe

blog ni dah ok cuma lebarkan sikit kat bahagian entry..:D

Boni JLL3 said...

gud luck NAL. jangan tanya aku..aku tak reti nak kritik2 ni..hahaha..apa2 pun, GUD LUCK k my friend!

NAL said...

@RozuanIsmail :

Amin..

NAL said...

@Dyabunga :

Thanks..

NAL said...

@BoniJLL3 :

TQ ya kwn..

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

arasewel said...

Tq sudi singgah.

BLog ini blog lelaki terkemas!

:)

Farah'eylla Damia said...

thanks coz comment blog farah ..
so kali nie farah plak comment blog nal .. hehe ..

hemm .. bagi farah blog nal nie ..
ok , nice & simple ..
Juz nampak suram coz colour hitam kan .. but ok ar sesuai dengan lelaki ..
hehe ..

oya , farah dah follow cnie.. follow me back yarh .. :D

http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/

teha said...

bagi aku semua oke.. hee :) simple n nice !

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni ok dah..cume tang header blh pbaiki lg kasi cunnn hehe tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

si kiut lavender said...

P/s:
satu benda ja nak cakap..:)

juz guna sidebar belah kanan...senang loading...kesian org yg guna broadband...:P

Mr iZzo (^^,) said...

cantik, simple dan mudah, terbaik!

thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
themrizzo.blogspot.com

Emma Eema said...

yuhuu Emma here, simple n nice. if kemaskan widget side bar tu pun okay =)

kikilala said...

kasih cantikkan scrollbar tentu mantap :D

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

blog ni xda ape nak dikritik. hihihi

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ni dah ok cume salji2 tu tak payah letak.. sy dh follow.. krik blog sy lak tau...
http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

priya darshini said...

Thanks kritik my blog..

Blog awak ok je.. Nice.

cik comey said...

datang nk komen gak wpun dah lmbt...hiihii....terkejut plak bila tgk blog lelaki sekemas nin comel sgt..warna font kt chat kot kena tkr..

Jay Joseph ^^ said...

ha nk kena kritik ke? hehe...basically blog nal ok...
n senang nk baca...latar yg gelap tu buat mata rasa redup skit..xmcm blog sy, creah sy tgok pn sakit mate..haha..
any way slmt berblogging...^^

NAL said...

thanks semua..NAL akan jadikan petunjuk dlm dunia blog..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...