NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, March 13, 2012

Nyte Am's Life : Kini Berwajah Baru


Baru je selesai edit blog, korang nampak tak perbezaan blog NAL?
hurmmm, hopefully korang suka dengan perubahan yang NAL buat..


*sedar tak perubahannya?


NAL tergerak hati nak ubahsuai setelah join satu segmen, banyak feedback yang NAL dapat berkenaan blog NAL. So, dari situ NAL baca setiap kritikan yang diberi oleh rakan-rakan & peserta-peserta segmen tu.

Actually, NAL tak la ubah 100% mengikut kritikan yang ada tapi ni je yang mampu NAL ubah mengikut minat & faveret NAL. Sorry buat korang yang mungkin merasa NAL tak ambil peduli dengan kritikan korang tapi sejujurnya, jutaan Terima Kasih NAL ucapkan atas kritikan & idea membina korang. 


*Terima kasih ye korang..


Purple adalah salah satu warna kegemaran NAL. Kalau korang suka dengan wajah terbaru blog NAL, tolong komen entri ni. If ramai yang suka, NAL akan teruskan dengan wajah ini. Korang boleh juga memberi pandangan kalau ada apa-apa lagi yang perlu dibaiki. Sama-sama lah kita membantu ye. Thanks buat segala-galanya.


p/s : tolong klik SINI, SINI, & SINI

15 comments:

Miss Purple Ungu said...

cantik la wajah baru blog NAL
dah la feveret kaler miss purple gitu hehe :)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

Terima kasih ye (",)

teha said...

wah2 ! kale feveret kite same laa.. pepel gitu.. kikiki :)

NAL said...

@Teha :

purple memang awesome kan? (",)

Sarah Mohd Saleh said...

Satu prubahan yg baik!keepitup!

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

Thanks ye..insha Allah

Afiq Yassin said...

smart la

HARITH ISKANDAR said...

pic ngakat kening tu best.tp nk komen psal blog sy mmg xpandai sgt sbb xreti pun.ehehe.so far tgk ok la.cute psal color ni mmg sy suke

faizah husna said...

waa~..semakin awesome..
ececeyh..btw keep it up..
nice blog..^_^

fiQ'Ra said...

akak suka blog mizan.. tak berat.. cepat loading :) tak pa, if rasa selesa dgn blog skg, teruskan :) aslkan kita happy..

NAL said...

@AfiqYasin :

thanks a lot :)

NAL said...

@HarithIskandar :

terima kasih juga..ramai betul org suka purple..

NAL said...

@FaizahHusna :

really?hehe,
btw thanks yer..rajin2 la dtg sini

NAL said...

@fiQ'Ra :

tQ ye Kak Mas..memang Happy lepas tukar colour..

9n0L4 said...

cantikkk. suke purple juge. ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...