NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, March 12, 2012

La La La







It's been a long time since my last post..
why? I'm extremely busy.
What? La La La?

jap, jap..berbelit lidah nak cakap english..BM la senang kan?
Actually, post ni tak der kaitan pun dengan tajuknya - saja letak

Dah lama betul NAL tak blogging, BW blog korang, komen & so much more. Bukan apa, NAL sibuk dengan Perkahwinan Kakak NAL. Hari ni baru selesai semua kerja. So, kembali pada rutin harian TAPI masih belum dalam mood nak blogging lagi sebab hari Khamis ni kenduri sebelah Pengantin Lelaki ( abang ipar) pula.

Dalam pada tu, NAL was attack by FLU & SORE THROAT - betul ke grammar? :)
so, ni la juga salah satu lagi sebab kenapa tak der mood. Sorry sangat-sangat sebab tak reply kunjungan korang di sini.

Bila semua urusan selesai, NAL akan kembali blogging macam sebelum ni - gigih nak kasi tahu taw..hahaha
Tu je kot..apa-apa pun harap korang semua sihat & happy selalu.





14 comments:

Miss Purple Ungu said...

patut la NAL senyap je..
STPM camne?

MyCherita said...

singgah sini dari segmen http://thescreammer.blogspot.com/2012/03/cikabbits-superduper-ga.html

NAL said...

@MissPurpleUngu :

STPM?ok la.. =)

NAL said...

@MyCherita :

Thanks..

Sarah Mohd Saleh said...

alahaiiiii take a gud care ;)

dyabunga said...

tak pe nal..kalau dah sihat dan tak busy jemput lh singgh ke blog dya ye..:D

aReLaN said...

sabar ye.moga cepat sihat seperti biasa dengan kadar segera.

Ruby Mahabbah Fillah said...

huhuhu bznya dia...hiihi

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

tQ..you too

NAL said...

@dyabunga :

insha Allah..

NAL said...

@aReLaN :


thanks kawan.. (",)

NAL said...

@RubyMahabbahFillah :

a'a..sgt2 bz..

HARITH ISKANDAR said...

tuan punyer bile nk kawen?asyik tolong org kawen je manjang.ehe

NAL said...

@HarithIskandar :

lambat lagi kowt..i'm still young..kahwin tu banyak tanggungjawab taw..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...