NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, February 29, 2012

Segmen I Love Blogging


Thanks to Jay Joseph kerana tag NAL untuk join segmen ni..

*PICIT banner untuk maklumat ^^

Mohamad Hamizan nama diberi,
Anak ketiga dalam family,
Nama panggilan unik sekali,
NAL nama panggilan insan ni.

Talian maxis dan juga celcom,
Guna broadband bukannya Telekom,
eh, lupa nak cakap Assalamualaikum,
url blogku nyteamlife.blogspot.com.

12 Mei NAL dilahirkan,
1992 tahun kelahiran,
Kluang Johor tempat kelahiran,
Menetap di Langkawi Kedah Darul Aman.

Warna kegemaran banyak sekali,
Ungu putih dan merah hati,
eh terlupa masih ada lagi,
Biru muda dan juga pinky.

NAL menyusun sepuluh jari,
Andai puisi tak sesedap bunyi,
Ada umur jumpa lagi,
Tentulah berjumpa di blog ini.

Tag : SKL | Muja

p/s : harap-harap mendapat tempat ^^

12 comments:

Tikah said...

terbaek..mmg best gle puisi ni..gud luck..

NAL said...

@Tikah :

Thanks..

si kiut lavender said...

wow0wow0...ang nih bukan budax eko dah weyh.....skl kalah ngan nal...xleh lawan men puisi2 doe

NAL said...

@SKL :

saya budak eko, lagipun NAL memang suka pantun, puisi, sajak & etc

charmyiex said...

congratss!!!!
anda lah pemenang GA I LOVE BLOGGING!!!

NAL said...

@Charmyiex :

TQ sebab memilih NAL

Nurul Athiqah said...

best lah ! puisi tuh !

Bulan Bintang said...

congrats anda menang.. :) jempot dtg ke blog saya :)

NAL said...

@NurulAthiqah :

ye ke?btw thanks..idea spontan je tu..

NAL said...

@BulanBintang :

tQ..insha Allah, NAL akan ke sana..thanks for inviting..

fiqah hamed said...

tahniah menang..dari segmen yang sama. =)

NAL said...

@FiqahHamed :

terima kasih..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...