NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, January 16, 2012

tHe wortH : RM15

Hi guys,
Assalamualaikum, bru sekarang NAL dpt menulis semula :)
faham tak TAJUK tu?hurmmm..cer pikir! cer pikir!

Awal 2012 maksudnya 01/01/2012..
NAL join rakan-rakan & 'che abg depa'..HAHA..
kitaorg pergi SKY CAB (cable car) di Pulau Langkawi [mmg kami semua org sini pun ;)]
Best sgt..nak tau kenapa?Sebab NAL mmg lama sgt tak pegi..

Mula-mula mmg takut sgt..tp lama-kelamaan lagi takut..arghhh..
cable car ditiup angin lagi la ketaq mcm nk luruh jantung ni..tp ni la pengalaman namanya..
kalau NAL tak pegi mesti NAL tak dapat melawan perasaan ni..

Tengok dari bawah...Ya Allah, mmg berdebar..ada 2 stesen kat puncak Gunung Mat Chincang..
malangnya, kat stesen ke-2 kitaorg tak berpeluang utk berjalan di atas titi gantung sebab cuaca tak mengizinkan..hari tu hujan jd titi basah & licin..

ni la kawan-kawan NAL, kitaorg bekas student F6 tahun lepas..
- Lokman : ehem2 kwn NAL
- Jannah                               
- Izzati                                  
- Faridah                              
- Fani                                   
- NAL                                  

di Stesen ke-2

motif???

dari bawah..

Sorry sebab tak dapat nak upload pic byk2...=)
apa pun, ni mmmg best..tak rugi membelanjakan RM 15 utk merasai kegayatan Cable Car Langkawi..
bg korang yg tak penah dtg sini..NAL nk promote skit..
datanglah ke Pulau Langkawi dan merasainya sendiri..SYIOKKK!

3 comments:

si kiut lavender said...

erk..?
kamu kamu kamu takut tempat tinggi..
oh yeah..Hahah..
untunglah pi x ajak kita..

rugi x g ke titi gantung tuh..
the view xmampu diungkap dgn kata2..:)

Anonymous said...

bunyik mcm best je NAL...hurmmm, entah la berpeluang atau tidak, nak ke Langkawi..ape2 pun, sy seronok sebab dpt mengetahui info2 sebegini..owh ya..i'm fiq, suke lyn blogger tp x buat pun..fiq terjumpa blog nie masa ngah usha2 blog lain tadi..=)

Mizan said...

NAL gayat..HAHA..berdebar je bila dekat dgn tiang2 sblm ke stesen kt atas..mcm angin tiup..HEHE..tapi sebenarnya kabel tu yg bergerak..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...