NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, January 19, 2012

Cover, Cover, Cover (-.-)'

Hi guys,
Assalamualaikum..
hurmmmm..kali nie pasal Cover lak..

Tahu x cover ape?bukan cover album, bukan cover majalah, & bukan cover kata nama,
TAPI...
Cover song.. :)

sekarang ni ramai yg cube memberanikan diri utk buat cover song..
ye la lepas Ana Rafali jd artis, semua org mcm berpusu-pusu masuk #Youtube..
tak habis lagi, muncul pulak gadis Youtube MALAYSIA -> Najwa Latif..
hurmmm..cinta di muka bukuuu..

NAL buat post ni bukan nak anti ke kutuk ke ape..just impress sgt dgn industri muzik tanah air kita..
bila NAL buka YOUTUBE byk video cover dari official video artis tu sendiri, buka FACEBOOK byk org share video-video cover ni..so, leh katakan la YOUTUBE ni medium utk seseorang tu meluahkan bakat diaorgkan..

kalau NAL sebut nama-nama ni mesti korang kenal punyer larh ~
- Hafiz Zainal
- Ainan Tasnem
- Anwar Rawkstarz

NAL plg suke cover-cover dari Hafiz Zainal la..
coz suara best, gaya tersendiri, mmg terbaik la.. :0

NAL pun dah kena COVER FEVER.. :)
best kowt..hehehe

video

2 comments:

si kiut lavender said...

punya bersemangat nak dgq...rupanya hanya sementara.....duushhh

Mizan said...

dalam proses melengkapkannya..kalau dpt feedback maybe NAL wat full cover..ehehehe..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...