NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, December 17, 2011

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

Assalamualaikum...


Ni kali pertama NAL join contest dalam blog...sebenarnya tak de harapan ape2 pun..NAL masuk ni suke2 je..kalau menang tu kira bonus la..hehehe..malaz nak ckp byk, ni la gambar senyuman NAL~


macam mana??mahal x?hakhakhak...tugasan seterusnya :

i - saya rasa gamba senyuman ni adalah senyuman paling mahal kerana dari gambar pun kite boleh lihat betapa senang dan gembiranya saya..ni adalah salah satu gambar yang tersnap oleh kawan saya semasa berkelah.."Di setiap gambar ada lagu (cerita)"

ii - kenapa saya berminat utk join contest nie?kerana saya teruja dengan title contest ni dan melalui contest begini kita dapat mengeratkan hubungan sesama Malaysia di samping mengenali rakan2 blogger baru seterusnya berkongsi cerita.

iii - 1st impression terhadap org pakai braces : wah, beraninya diaorg pakai braces!ye la nak pakai dan membukanyakan sakit..tapi sakit2 pun berbaloi sebab mereka ni ada gigi yang sgt cantik..sape tak nak..saya pun p[nah tepikir nak pakai tapi takut. That's it.

I'm OFFICIALLY follow hafiz at TWITTER, BLOG, FAN PAGE, and subscribe FACEBOOKnya,
tapi tak subscribe YOUTUBE je sebab x der account.

Tiga rakan :
1 : Yen
2 : SKL
3 : Aiman

6 comments:

Ungu Violet said...

pehh...senyum mahal...camne nak senyum tuh...hihi

all da bez..:)

Mizan said...

hahaha..entah la..spontan jew tu..

si kiut lavender said...

alalla....nose bleeding dibuatnya tgk pic tuh..wohhoo..

gudluck okeyp..:)

nurul said...

comel eh org kg aq senyum!!!!hahahahah

katakejaw said...

dahi sape kene kerat tu ?
haha

Mizan said...

dahi kwn..hehe..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...