NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, February 10, 2013

Tarikan Terbaru di Langkawi

Dah lama rasanya NAL tak share tentang Langkawi. Hampir 5 bulan tak berada disini memang membuatkan NAL terkejut dengan pembaharuan yang berlaku. Kali ni, NAL nak tampilkan tarikan terbaru di Langkawi.

Chenang Mall kini menjadi tarikan pelancong dari dalam mahupun luar negara. CM sangat strategik kerana terletak di tengah-tengah Pantai Chenang dan berhadapan jalan utama. Terdapat pelbagai premis perniagaan antaranya Old Town, Starbuck, KFC, The Loaf, Maybank, Wakaba Japanese Restaurant, Fipper, CoolBlog, Factory Outlet dan banyak lagi.

Paling OHSEM adalah pawagam 6D ! Terletak berdekatan dengan Cable Car. NAL akan ke sana juga sebelum balik ke UMS. Memang tak sabar nak rasi sendiri pengalaman 6D ni.
#jangan lupa singgah di Chenang Mall dan pawagam 6D !

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

13 comments:

nabila said...

nabila yang dok langkawi pun baru rengok Chenang Mall,tu pun dalam entry tuan blog ni. terok kan? Parents nabila dah banyak kali ajak,tapi nabila yang malas nak keluaq. Next time,nabila pi tengok yang real Chenang Mall punya. thanks. ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wow macam best je :)

dya bunga said...

lama xdtg langkawi..wah..semakin best lah

Eyqa Hasnan said...

Wah ! Menarik betul laa nal :) Teringin nak pergi ..

ctk said...

pawagam 6d ???cmne tuuuu..

* ct tag Nal untuk G.a
sorry...random2 je...hehehe

Kuazue Mohd said...

as salam..
tq sbb sudi memeriahkan susana...good luck ! cik azue polow awk juer.. beh nyer bercuti kat langkawi.. cik azue belum pernah ke sana....nanti lah..nak ajak chenta hati p sana lah..

womahimia said...

bila nak pegi 6D weh? aku ingat nak p jugak before balik melaka ni. huhu

Cik Pensil said...

pensil kena buat essay pasal langkawi . ramai pulak yang pegi langkawi kan ?

aReLaN said...

baru 5 bulan tak gi.aku ni dah lebih 10 tahun tak gi.hahahaha...konfem lagi jauh tertinggal.

9n0L4 said...

6D? tak pernah dgr pun. hee. tgk 3D pun dah awesome. ;)

si kiut lavender said...

weyh,,nak pi....jgn lupa update pasal cable car plak..dgr mcam ada benda baru..huhuhu..:)

opss...sebelum pegi jgn lupa ajak patik ya..:D

Miss Purple Ungu said...

6D ni camne la ye..biase tgk 3D je :)

Encik H said...

haaa..aku ada sorang kawan kat pantai cenang..tapi aku xpernha pi langkawi..:D

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...