NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, January 30, 2013

Something Different

Selalu kalau masuk je public toilet, memang macam-macam tulisan dan perkataan yang diconteng kat pintu. Korang pun tahu kan? Tak perlu la NAL nak cerita panjang bab tu.
Baru-baru ni, NAL masuk satu public toilet di shopping mall. Kat pintu toilet, takder pulak contengan yang kotor tapi yang ada hanya kata-kata dalam gambar di atas. Tu je nak bagi taw !
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

16 comments:

afzalsukasuki said...

kat jamban pon ada kata2 semangat?hahaha

semangat la aku nak memerut :D

[PCL] said...

haha, kau ni NAL..buang hajat pon tak senang...kan !, tapi layan jugak dgn tulisan mcm tu.

C.T.K said...

smpat lg bg kata2 positif ye..banyak idea kot dlm tndas tu..hehehe

Eyqa Hasnan said...

Kata-kata untuk memperingati kepada orang lain :)

Yumida Huda said...

aah..slalu tgk kat toilet bende ngarut2..pastu ade pulak yg buat lawak..jgn conteng dinding ini. padahal dia sendiri pun conteng

hazwan hairy said...

hahaha ...mcm2 ada dlm toilet...

si kiut lavender said...

hahaha....ni keluar dari toilet terus rasa semangat jak kan..?kikiki

inche hlovate said...

toilet kat sekolah pun boleh tahan jugak byk bnde2 cm ni hihi

NAL said...

@afzalsukasuki :

hahaha..macam2

NAL said...

@[PCL] :

hehehe..memang layan la..

NAL said...

@C.T.K :

tu la..mungkin la orang tu banyak idea..

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

bgus kan orang yang tulis ni..

NAL said...

@Yumida Huda :

hahah..ade juga? kelakar..

NAL said...

@hazwan hairy :

dah macam promo astro - macam2 ada !

NAL said...

@si kiut lavender :

semangat yang luar biasa..

NAL said...

@inche hlovate :

yker? NAL jarang jumpa yang berkata-kata macam ni..selalu yang kotor2 jer..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...