NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, July 14, 2012

UMS Here I Come


Macam mana? Nampak excited tak tajuk entri ni. Segala keluh-kesah NAL telah pun terjawab. Alhamdulillah, untuk pengetahuan korang semua NAL dapat sambung degree.

Psikologi Industri dan Organisasi
Universiti Malaysia Sabah

Seperti yang tertera diatas. NAL akan sambung dalam kos psikologi di UMS. Korang bayangkan, dari hujung utara Malaysia nak ke hujung peta Malaysia. Memang tak pernah sangka yang NAL akan merantau sejauh ini.

Langkawi -----> Sabah

Mungkin rezeki NAL disini. Apa-apapun pengajian perlu juga diteruskan. Masa untuk NAL lebih berdikari telah pun tiba. Dalam masa yang sama, NAL berasa sedih juga sebab ada dalam kalangan rakan-rakan NAL yang tak dapat melanjutkan, namun mereka boleh membuat rayuan. Harapan NAL agar mereka semua dapat la untuk kemasukan rayuan nanti. AMIN.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

35 comments:

si kiut lavender said...

takutnya nak mulakan hidup di tempat baru...

NAL said...

@SKL :

sama la kita SKL..

Boni JLL3 said...

tahniah Nal!!! takpe. biar jauh, asalkan ilmu yang kita dapat tu berguna untuk masa depan.. berbaloi kita belajar sejauh tu jika apa yang kita dapati ialah ilmu yang tak ternilai... bak kata pepatah, belajar biarlah sampai ke negeri cina

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima Kasih Boni. Kata-kata kau naikkan semangat aku utk terus belajar..macam-macam aku fikir sebab jauh sangat tu. :)

Harith Iskandar said...

owhh tahniah tahniah NAL sbb dpt g UMS.mm jauh tuuu..so kire xdpt lah nk tgu NAL lanje teh tarik langkawi tu..ehehe :)

zaxx said...

tahniah bro!! smga segalanya lancar di tempat jauh tu..:) slamat merantau ye..:) jauh2 pun tetap keep pn blogging k..:)

NAL said...

@Harith Iskandar :

thanks. Bile Harith nak mai Langkawi?

NAL said...

@zaxx :

thanks zaxx. Insha Allah :)

leakedknowledge said...

congrazt bro..nnt boleh la cr org sabah sbg bini ko nnt.kekeke

hairy said...

tahniah nal!! all th best ok....hebat2..

Ira Nur said...

wahhh2 ! thniah2.... :D
da jdk org sabah la nnt

SiBudakKurus said...

tahniah! goodluck kat UMS nanti..SBK USM..tukar kedudukan huruf je...sepupu U..hehe

NAL said...

@leakedknowledge :

thanks..eh, aku g belajar la..haha

NAL said...

@hairy :

Terima kasih hairy..biase2 je la :)

NAL said...

@Ira Nur :

Tq2..hahaha..loghat utaqha mesti didahulukan :)

NAL said...

@SiBudakKurus :

Terima Kasih..hahaha..Tahniah juga yer, NAL tak apply pun USM ><

Tihara said...

Alhamdulillah, berjuanglah bersungguh2 ye nal..tahniah! :)

Eca Dwinky Asha said...

weyhhh...bila dtg sini?..nnti eca belanja mekdi...hehehe :P

putryteya said...

amboii jauhnye kann .. HAHA , oversea ni . tahniahh !

Joel Leslie said...

oh wowwwwww! tahniah NAL! dekat sana nanti, dapat la kenal dengan abang dan kakak saya.. hehe. abang saya degree dalam sains marin, kakak saya pula kursus perguruan di sana :) nanti cubalah cari adik beradik saya ok? hehe :)

apa-apa pun, TAHNIAH NAL! SEMOGA MAJU JAYA!!

churippu farah said...

thniah NAL!=)

Nurlyla said...

slmat dtang ke sabah nal.. :)

NAL said...

@Tihara :

Terima Kasih akak.

NAL said...

@Eca Dwinky Asha :

hehe..bulan 9 la.

NAL said...

@putryteya :

tu la kan..oversea..tQ :D

NAL said...

@Joel Leslie :

Owh..ya ka.
thanks

NAL said...

@churippu farah :

Terima Kasih ye Farah..tahniah jugak :)

NAL said...

@Nurlyla :

Terima Kasih tapi sekarang masih kat Langkawi la .. hehe

cendol said...

wah..kos psikologi mcm best je..Gud luck :)
jauh takpe..jauh perjalanan luas permandangan!

zulhilmi tempoyak said...

good luck kat sna ye..hee

NAL said...

@cendol :

Thanks. Betul tu :)

NAL said...

@zulhilmi tempoyak :

tq so much..

Pecinta pink^^ said...

lah nape tak uum?kalo tak bole buli junior:Pkehkeh..btw gud luck nal..dlu brangan nak ums..konon nan naik flight.haha..at last Uum suda:)

Si Matatajam said...

Blajaq rajin2 dik..

NiaLidia. said...

UMS? Psikologi? Wahhhh dua dua syokkkk. hehe, good luck nal!

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...