NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, June 13, 2012

SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara


Masa NAL godek-godek blog Joel tadi, NAL terus tertarik nak join segmen ni. Segmen yang dianjurkan oleh Mak Dara iaitu pemilik blog www.bicaramakdara.com ".

NAL tertarik sebab untuk join segmen ni, kita kena reka poster untuk filem. Bab-bab edit ni memang NAL suka. Malas nak cakap banyak, jom tengok poster filem yang NAL buat ni.


ADNAN  HIMP-IT  NAL..

Memandangkan cerita ni akan menjadi box office, NAL dah siapkan poster untuk sambungan cerita ni walaupun belum lagi menjalankan pengambaran - boleh macam ni ? hahaha. Kira macam siri yang kedua pulak. Untuk siri kedua ni, NAL pulak yang cuba untuk menghimpit ADNAN, tapi.... Nantikan je la filem ni ye. Okay, jom usha.


ADNAN  HIMP-IT  NAL 2..

Jangan lupa menonton ya. Kredit to Metrowealth Pictures Sdn. Bhd.

Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

50 comments:

hairy said...

wahhhh bagus2 pndai edit gak

aReLaN said...

hahaha...leh je tapi jangan lebih2 ye.awek aku heroin citer tu. :P

fiQRa said...

terbaekkk lah mizan.. hehe

Zul Fattah said...

pandai ko edit.. dengan ko skali berlakon ke?

NAL said...

@hairy :

Thanks. Amatur lagi :)

NAL said...

@aReLaN :

eh bro, aku tak kacau la awek kau ^^

NAL said...

@fiQRa :

Terima Kasih Kak Mas.

NAL said...

@Zul Fattah :

Terima Kasih. Amatur lagi ni. Mesti la aku berlakon jugak..haha

dyabunga said...

nasib baik pelakon tu shaihezy sam..hahahha..dya nk join smlm tpi idea xmuncul plak..

womahimia said...

hai. i am tagging you for something.

http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

thankyou :)

NAL said...

@dyabunga :

haha. NAL mana boleh lawan dengan Sam. Dia dasat. :)

NAL said...

@womahamia :

Thanks.

iqa said...

pamdai nye buat :(
lawossss. ngetoppp

NAL said...

@iqa :

Biase je lah..btw thanks :)

Miss FantagiroTodd said...

lawa laa edit ! wwuwuw kagum2

NAL said...

@Miss FantagiroTodd :

Thanks. :)

nasir hamzah said...

wah! glamor sudah Nal.. real tuh!

[PCL] said...

gud luck Nal..bab edit ni pcl mmg x pandai...haha, kena berguru dgn kamu nt.

Yumida said...

nice...terasa ingin segera ke pawagam!
jgn lupa kasi kte org diskaun k...
gdluck nal..

NAL said...

@nasir hamzah :

glamor? haha..

NAL said...

@[PCL] :

thanks PCL. insha Allah :)

NAL said...

@Yumida :

cepat2 ke panggung taw..
diskaun? Ok2 :)

dwaty said...

tak sabar nak tengok... hikhikhik

Nana Dmnhuri said...

wahhh terbaiklah poster tu nmpak real...gud job...salam kenal dari akak.

themoonshadowz said...

COMELNYERRRRRRRRRRRRRRR.....heheheheh....nak tengok nal terhimpit.....hehehehehe....btw,done follow too...:)

Joel Leslie said...

wahhhhhhhhhh hebatnye bro edit :) keep it up NAL!

♥ sitifarhana ♥ said...

untg la pndai edit..not bad...hikhik

ch000tz axoera ヅ said...

hebat!
sya pandai amik gambar ajer tak pandai edit hahaha

Tihara said...

memang menajdik la NAL....himpit jgn tak himpit :)

Permata ™ said...

Terbaeekk..:)
singgah dan folo sini balik..^_^

Gadis Kampung said...

GK jumpa blog nie dari blog mak dara..kreatif la wak nie..salam perkenalan..jom jengah blog GK..

NiaLidia. said...

hehehe nice gilaaa. hebat je dia kat tengah2 tuu :D good luck nal!

9n0L4 said...

huhuhu. blanje lah tiket. nnt nak gi tgk. good luck. ;)

ctk said...

fuhyooo...pandai betol edit....nti ct tgk cter terbaru tu..hahaha

Masha Meisters said...

haha....nal pula yang kena himpit...

biler tayangan perdana ni?

nak tengok freee bole?

hihi

NAL said...

@dwarty :

Tunggu kemunculannya ^^

NAL said...

@Nana dmnhuri :

Thanks akak. Salam kenalan.

NAL said...

@themoonshadowz :

ahahhaa. Terima Kasih yer

NAL said...

@Joel Leslie :

Biase je. Thanks.

NAL said...

@♥ sitifarhana ♥ :

Terima Kasih ^^

NAL said...

@ch000tz axoera ヅ :

Thanks untuk pujian tu :)

NAL said...

@Tihara :

Terima Kasih akak. Memang dok menghimpit je ni.

NAL said...

@Permata ™ :

Terima Kasih.

NAL said...

@Gadis Kampung :

Terima Kasih. Nantikan NAL di blog GK.

NAL said...

@NiaLidia :

Thanks Nia. Hehehe

NAL said...

@9n0L4 :

Boleh je. Bawa smua kawan-kawan awak :)

NAL said...

@ctk :

hehehe. Ok jangan lupa nonton ya.

NAL said...

@Masha Meisters :

Tayangan perdana belum ditetapkan lagi. Semua pelakon busy dengan promosi sekarang ni ^^

Mia Liana said...

suka tengok adnan ni berlakon...sweet je suara dia..

NAL said...

@Mia Liana :

Lakonan sam memang mantap :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...