NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, June 05, 2012

Lesen Kereta




Alhamdulillah, NAL baru je selesai ujian memandu dengan pihak JPJ. Alhamdulillah sebab lulus. Akhirnya dapat juga lesen kereta. SO, lepas ni dapat la bawa kawan-kawan hang out. Bila dah dapat lesen ni, bakal bermulalah jelajah NAL untuk mencari part time job. Tak der masalah sangat sebab kat Langkawi ni especially Pantai Chenang, memang banyak kerja. Tu je kowt untuk diupdatekan. Nak rest kejap. Tunggulah kunjungan NAL ke blog korang. Jangan lupa bantu tambah kewangan NAL dengan klik iklan kat atas. Terima Kasih.


Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

8 comments:

Boni JLL3 said...

TAHNIAH NAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha. pasni merewang je la ko yer..hehehe

KorN said...

Wah ko NAl. Pantai Chenang tu.. port aku lepak skodeng orang mandi pantai.. Muehehe...

ctk said...

amboi...seronok lah kamu yerrr...

9n0L4 said...

tahniah. lepas ni bleh beli kete pulak kan. :)

NAL said...

@Boni JLL3 :

Terima Kasih bro. Tahu tak per..haha

NAL said...

@KorN :

serius? Tak tahu lak kau pernah datang sini :)

NAL said...

@ctk :

memang seronok ^^

NAL said...

@9n0L4 :

Terima Kasih. Beli kereta? lambat lagi kot.

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...