NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Wednesday, May 09, 2012

Header Tajaan NAL #2


Malam ni NAL nak serahkan Header Tajaan NAL buat pemenang-pemenang segmen pertama NAL hari tu. Alhamdulillah, walaupun hanya 8 orang yang sertai, NAL terharu sangat atas sokongan kalian semua. Hanya 3 header yang disiapkan memandangkan pemenang lain belum menghantar detail kepada NAL. NAL masih menunggu emel anda.


Header milik Kak Nida

Blog bertemakan warna ungu, entri-entri Kak Nida sangat menarik kerana rekaan puisinya sangatlah terbaik. Tak rugi kalau korang lawat blog Kak Nida. Kak Nida juga banyak menyertai segmen/GA/contest. Harap-harap Kak Nida suka header ni.

Header untuk nur

Blog ni juga bertemakan warna ungu, background pulkadot yang sangat unik. Nur juga ada menyertai segmen/GA/contest yang dianjurkan blogger lain. Kalau korang buat contest, jemput-jemput la Nur untuk sertai sekali. Suka tak header tu?

Header untuk Eyqa

Bertemakan hitam dan biru. Entri-entri Eyqa selalunya berkisarkan hidup sehariannya. Alhamdulillah, NAL dimasukan ke dalam bloglist Eyqa. Hopefully Eyqa suka header buatan NAL ni.

#Klik header untuk lebih jelas..


Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

19 comments:

Eyqa Hasnan said...

comelnyer ! thank you so much Nal ! !

NAL said...

@Eyqa Hasnan :

TQ juga sebab sudi join segmen NAL :)

Harith Iskandar said...

NAL, sorry sbb xjoin.xsempat sbb bz sgt..nti sy lanje Nal mkn bile smpai Langkawi nnti..Jangan lupe..ehehe :)

NAL said...

@Harith Iskandar :

tak der hal la..nak datang Langkawi? Bila tu? haha

nur_za said...

smart ye..suka2..maceh nal

9n0L4 said...

santeknyeeeeeee. suke tulisan header yg 1st tu. ;)

Boni JLL3 said...

wah..cantik2 nal..ada bakat rupanya..hehhee

Boni JLL3 said...

wah..cantik2 nal..ada bakat rupanya..hehhee

NAL said...

@nur_za :

Terima Kasih sebab sudi join segmen NAL..

NAL said...

@9n0L4 :

biasa-biasa je larh..Terima Kasih ^^

NAL said...

@Boni JLL3 :

betul ? hahaha..Thanks bro.

Nida said...

wah.... terkedu sekejap.. tak tahu nak cakap apa.. memang terbaeeekkkkk..

Kak Nida dah pun letak dalam blog akak.. thanks Nal, Kak Nida suka sesangat :)

KorN said...

semart plak header... NAL, buat utk aku satu boleh..? errrr

NAL said...

@Nida :

Thanks akak. Biase je tu. Nanti NAL terjah.

NAL said...

@KorN :

kalau nak boleh jer, tp lambat sikit la sebab skrg busy skit coz nak handle beberapa majlis ^^

Rozuan Ismail said...

cantik header.tahniah buat pemenang

9n0L4 said...

series cantik sgt. ;)

NAL said...

@Rozuan Ismail :

Terima Kaish.

NAL said...

@9n0L4 :

Thanks ya

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...