NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, April 26, 2012

Moment bersama Najwa Latiff


Tajuk je moment bersama Najwa Latiff, bukan la bermakna NAL ada jumpa Najwa dan snap-snap pic ke. Sebenarnya ni moment NAL bersama lagu-lagunya. Walaupun ada yang cakap lagu Najwa ni macam kebudak-budakan and etc, tapi NAL tak kisah la sebab semua orang ada pendapat masing-masing.

Bagi yang tak suka dia, mesti la ada pandangan-pandangan yang negatif. Tapi bagi yang suka dia, semua pendapat yang dilontarkan adalah positif. Fitrah semua tu. ^^

Daripada seorang pelajar sekolah menengah,




Sehinggalah dikenali ramai,




Mula-mula,

" Kita berkenalan hanya dalam laman MUKA BUKU,
kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu, Ooh.. "


Bila dah bahagia,

" ..Kau janjikan bahagia, ku janji kau tak terluka,
teruslah berada di CARTA HATI kita.. "


Bila ada masalah,

" ..Setiap kata cacian, yang telah engkau berikan,
membuatku rasa KOSONG, kosong.. "


Bila dah berbaik,

" ..Kaulah yang disitu, setia menungguku,
kaulah yang satu menjadi SAHABATku.. "


the one & only, NAJWA LATIFF..


sumber gambar : google.com



Check it out..
Korang kreatif? Cipta hadiah korang sendiri

40 comments:

Eyqa Hasnan said...

eyqa suka lagu najwa !

NAL said...

@EyqaHasnan :

NAL pun..hihi ^^

Sarah Mohd Saleh said...

i suke lagu die yg kosong tuh je..sumelagu die relekss jer

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

setuju..tak la kosong sgt Najwa ni..

Harith Iskandar said...

wahhhh NAL peminat fanatik nampakkkkk :p.
sy suke kosong2 jer..fair ehe

Shiema Sufian said...

NAL minat dia eh ? Shiema pon minat dia. Btw, elok sangat combination lagu tu :D

Rozuan Ismail said...

suka lagu kosong najwa latif

aReLaN said...

bese la tu.memang susah nak puaskan hati sume orang.walaupun lagu dia slow je tapi sedap didengar.

Tihara said...

suara dia sedap didengar tp sayang suara wanita tu aurat kan :)

Cha_Haya said...

suka lgu bru dia sahabat dgn kosong.. :D

9n0L4 said...

lagu kosong sgt best. ;)

O CIKTEDDY said...

wah..ni mesti minat giler ngan najwa kan?cik pon suke najwa..lagu die mmg remaja ar!huhu

NAL said...

@Harith Iskandar :

tak la fanatik..hehe

NAL said...

@Shiema Sufian :

yup..sama la kita..hehe

NAL said...

@Rozuan Ismail :

best kan?

NAL said...

@aReLaN :

setuju dgn aReLaN.

NAL said...

@Tihara :

yup, memang suara perempuan tu aurat..

NAL said...

@Cha_Haya :

sama la dgn NAL..dua lagu tu best

NAL said...

@9n0L4 :

setuju..dengar byk kali pun tak boring..

NAL said...

@O CIKTEDDY :

yew..remaja gitu..hihi ^^

ஜ miss klanika ஜ said...

knl dy dulu kt utube tak sgla ley berjaya smpai skang.

NAL said...

@ஜ miss klanika ஜ :

dulu NAL tak kenal sgt sebab jarang buka youtube..lepas dengar lagu CINTA MUKA BUKU tu, baru NAL search pasal dia..

SyamimiNazifa said...

sokong najwa :)

hatiAMIRA said...

saya ade jumpa die . 1 kg la katakan . haha http://hatiamira.blogspot.com/2012/04/few-minutes-with-najwa-latiff.html

si kiut lavender said...

hee..
ibaru jerknak buat sal nih..naseb i usha2 blog u dulu...kiikiki

love lagu kosong n sahabat pun not bad..:)

NAL said...

@SyamimiNazifa :

semangat!! :p

NAL said...

@hatiAMIRA :

untung la awak ^^

NAL said...

@SKL :

ya ka?opps, sorry..haha

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

daya jamal said...

dengar lagu najwa , semua mcm terkena dlm hidup daya . hihi ^^

nasir hamzah said...

najwa latif. em ok gak. sdap lagu dia..

Boni JLL3 said...

comel la dia pakai baju sekolah tu

Akulah.com said...

sweet la dia nie

hyz said...

x minat langsung ngan dia ni.. sowie ek.. huhuhu

NAL said...

@Iena Eliena :

Thanks..nantikan kehadiran NAL..

NAL said...

@daya jamal :

really? ok la tu, dpt juga pengajaran kan2 ?

NAL said...

@nasir hamzah :

memang ok kan.. :p

NAL said...

@Boni JLL3 :

setuju..kalau satu sekolah dgn dia, confirm la hari2 pergi sekolah..haha

NAL said...

@Akulah.com :

semestinya.

NAL said...

@hyz :

hak kamu juga nak suka atau tak..HAHA

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...