NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Sunday, March 25, 2012

Segmen: nak jumpa mereka sangat2!!!




Sebagai salah seorang ahli Geng fiQ'Ra, NAL terpanggil untuk join segmen ni. GF dah buat 2 kali gath bersama ahli-ahlinya tapi memandangkan NAL stay Langkawi jadi tak dapat lah join gath hari tu. Jauh ^^




NAL harapkan gathering seterusnya boleh diadakan di Langkawi Bandaraya Pelancongan. Kat sini banyak tempat-tempat yang best untuk kita buat aktiviti bersama. Pantai, Mall, Kampung & banyak lagi. Ada makanan yang anda semua perlu merasainya sendiri. Kawasan riadah & rekreasi pun banyak. =)

Tengok ni kejap, kenangan ketika pertama kali menyertai Geng fiQ'Ra..
*post pertama NAL kat group FB Geng fiQ'Ra - 
ramai juga yang menerima baik kedatangan NAL ke GF

Berbalik kepada segmen ni...
Tugasan :

Orang yang NAL nak sangat jumpa ketika gathering nanti ialah,

1 - Admin Geng fiQ'Ra : Siti NorMastura Muhammad Afiq

Kak Mas & abang Afiq adalah orang kuat disebalik Geng fiQ'Ra. NAL nak sangat jumpa mereka sebab ye la takkan ahli tak nak jumpa pengerusi, takkan pelajar tak nak jumpa guru kan?? NAL tak la mengenali hati budi mereka berdua, namun NAL dapat rasakan yang kedua-duanya sangat amanah, jujur, bekerja keras, baik & sweet. Kat gathering nanti NAL nak bergambar, tu pun kalau kak Mas & abg Afiq nak la. NAL nak juga borak-borak tentang pelbagai benda. So, to admin bersedia lah dengan jawapan. Actually, NAL nak sangat tahu umur admin GF. Last but not least, semoga ikatan berkekalan & diberkati serta diredhai oleh ALLAH S.W.T. ^^




Azza atau nama sebenarnya Nur Azzah Umairah merupakan orang pertama yang memberitahu NAL tentang VECTOR. Azza juga telah meyiapkan vector yang NAL tempah dan hasilnya sangat-sangat menakjubkan. Jadi, NAL nak sangat jumpa Azza sebab NAL nak ucap terima kasih 'face to face' kerana Azza sanggup menukar vector tu beberapa kali atas permintaan NAL. Ye la karenah pelanggan. Secara peribadinya, NAL memang tak mengenali Azza dengan mendalam tetapi melalui mesej & hasil vector Azza, NAL dapat rasakan yang Azza seorang yang baik, teliti & mudah menerima teguran orang lain. Sepanjang gath, NAL nak bergambar dengan Azza & bercakap dengan Azza. Kalau tak salah Azza muda daripada NAL ^^




3 - Joel Leslie

NAL hanya mengenali jejaka diatas dengan nama Joel. Sekarang ni Joel tengah buat satu contest di blognya & NAL dah pun join. NAL nak sangat jumpa Joel sebab NAL rasa Joel ni seorang yang kelakar & berpemikiran terbuka. Joel selalu menanyankan tentang pelajaran & share apa yang nak dilakukan ketika ujian lisan kat group GF. Memang NAL tak mengenali Joel 100% tetapi macam NAL cakap tadi, Joel mesti seorang yang periang & etc. NAL sangat suka untuk bercampur dengan pelbagai jenis orang. If I'm not mistaken, Joel berasal dari Sarawak..so, dapatlah bertukar-tukar ceritan tentang negeri masing-masing di gathering nanti & dapat juga bergambar. (^_^)Y

" Actually ramai lagi macam Nia Lidia, Kamil Kahar, Miera Akmalina, Aiman & ahli GF lain "

p/s : diharapkan perkenalan kita berkekalan kerana,
Geng fiQ'Ra, disini bermula jalinan ukhwah antara kita "

12 comments:

Boni JLL3 said...

wah.ko duduk kaat langkawi rupanya...aku tak pernah sampai ke sana..teringin pergi sebenarnya

NAL said...

Ye la..LANGKAWI..best kowt..hahaha..ape lagi datang la

NiaLidia. said...

Nal duduk langkawi? hmmm nia dah lama nak pergi langkawi :( nak beli coklatttt :D

NAL said...

Ye la..datang la sini..tapi x semua coklat best..^^

Che Azza Utsukushii said...

oww. .yeke. .hehe. .
Azza tinggal jauh sngat lahh. .
Skali pun blum pena pegi semnnjung. .
hehe. .nt kalo ada jodo. .kita jumpa erk. .hehe

NAL said...

Ye ke..owh..insha Allah, if god willing..

uncHa said...

hahah pic nisya tak ada pun??? :P

NAL said...

@uncHa :

hehe..syrat segmen x lebih daripada 3 orang..^^

Joel Leslie said...

hehehehe :) yeahhhh :D hehehe. MEH LA DTG SARAWAK :PPPP rumah sya open 24 hours :p ahahaha

NAL said...

@JoelLeslie :

Sarawak??hurmm, xper2 NAL ada apply Unimas juga..kalau dapat sana dapat la pergi rumah awak ^^

Miera Akmalina said...

ehh , nma mira ada laa . :)) hehe , NAL , jom2 jumpa kt langkawi . hehe , lma xpegi sna . time kecik2 ja p . tkot pulak nk nek feri . haha

NAL said...

@MieraAkmalina :

x der hal..cakap jer bila nak dtg sini ^^

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...