NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, March 16, 2012

My Favourite Cartoon


Alhamdulillah sebab segala urusan sudah selesai. Hari ni NAL baru pulang ke Langkawi. Walaupun letih, tetapi NAL nak juga buka blog sebab rindu dengan korang semua. Mesti NAL dah terlepas entri-entri korang yang Super Duper Awesome kan? NAL akan ambil masa untuk terjah blog korang.

Berbalik kepada entri NAL kali ni, My Favourite Cartoon, NAL nak share dengan korang beberapa character cartoon yang NAL sangat-sangat suka ketika kecil sampai sekarang. Dengan ini NAL mempersembahkan...


3, 2, 1

  • Mickey Mouse

  • Spongebob

  • Arnold

  • Aristocats

Ni la antara character cartoon yang NAL suka. Mungkin ada yang korang tak pernah tonton kan? Korang pun jangan segan-segan untuk share character cartoon favourite korang. Bukan apa, NAL just nak tahu. Mungkin ada yang NAL tak pernah tonton. Tu je untuk malam ni :)

26 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

minattttgiler mickeyy mouse

NAL said...

sama la kita ^^

Boni JLL3 said...

hehehe..aku plak, detective conan, sin chan, spunge bob, naruto..

NAL said...

anime tu..haha..naruto boleh la bg aku..tak minat sangat..

aReLaN said...

aku lagi suka layan katun jepun.hohoho

dyabunga said...

semua penah tonton..haha

NAL said...

@aReLaN :

layan juga tapi kurang..haha

NAL said...

@dyabunga :

ya ka?bagus2..hahaha

9n0L4 said...

suke mickey. tapi paling suke conan. hee.

-Incek Fik- said...

fik masa kecik dulu paling suka tengok citer spongebob. memang lawak.

lebih² lagi kalau dia jumpa dengan member tapak sulaiman dia, Patrick hahaa :D

si kiut lavender said...

sya suka detective conan....:D

Arina Shamsul said...

hehe..semua cute2,sy pun suka katun..terutamanya catun yang cute2..hiihi tapi paling suka cartoon mickey mouse comel je..ihiji

EyqaLuvender said...

spongebob squarepants my fav too :)

HARITH ISKANDAR said...

dlm byk2 tu sy suke mekey je..yg lain2 xminat sgt.. :)

faizah husna said...

cter arnold...mmg favourite dulu.. :)

NAL said...

@9n0L4 :

conan best juga..

NAL said...

@IncekFik :

citer tu memang lawak..

NAL said...

@SKL :

really?patut SKL mcm penyiasat ja..

NAL said...

@ArinaShamsul :

memang cumill..

NAL said...

@EyqaLuvender :

great..

NAL said...

@HarithIskandar :

haha

NAL said...

@FaizahHusna :

sama la..sekarang ni jarang ade kat TV

Miss Purple Ungu said...

suka spongebob hehe ;)

uncHa said...

hehe nisya juga suka spongebob !!!!!!!!!!! kita geng !!!!!!!! :)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

sama la..

NAL said...

@uncHa :

yup, Geng Sponge..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...