NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Saturday, February 18, 2012

Thank You


Thank You!! Thank You!!
Hari ni NAL nak ucapkan terima kasih kepada,
penganjur GA | Contest | Segmen
sebab memberi peluang untuk NAL sertai & mendapat tempat..

Tajuk : Segmen Saya Nak Header Free | Part 2
Hadiah : Header

KLIK banner untuk maklumat (",)



Tajuk : Segmen Adore Your Arts Final.
Hadiah : Vector dari Yus

KLIK banner untuk maklumat (",)

Tajuk : Contest My Awesome Moments by Mira dan Aisya
Hadiah : Topup RM10 by CikAbbit
KLIK banner untuk maklumat (",)

Tajuk : Segmen Jom Tambah Follower by Aiman
Hadiah : di'Bloglist'kan
KLIK banner untuk maklumat (",)

NAL juga nak ucapkan terima kasih kepada NajwaSafura
sebab :
KLIK gambar untuk maklumat (",)


Tak lupa kepada sponsor yang menaja & semua yang terlibat.. (",)

p/s : Thank You so MUCH...

10 comments:

aReLaN said...

wow...bertuah giler.congrats.aku nak dapat satu pon susah.hahaha

AmirahSyafiqah ♥ said...

tahniah ye,, tekan link CikAbbit lepastu message kat dia Nama : Hadiah : Dari Contest mana : tau ^_^ kalau tak jadi pegi kat blog http://alonerandacutegurl.blogspot.com/

NAL said...

@aReLaN :

teruskan usaha..alhamdulillah, rezeki namanya

NAL said...

@AmirahSyafiqah:

tq.dah boleh msg dgn CikAbbit

si kiut lavender said...

wah2..untung sgt ya...heheh..truskan men contest lagi..hehehehe..untung2 dpat adiah agy besar thenla share2...

NAL said...

@SKL :

hehehe..blushing (>_<)
boleh jew..hehehe..tapi SKL tetap mgsa tag

Azhafizah[フィザ] said...

here for you

azhafizah.com/2012/02/vector-black-and-white-untuk-mizan.html

NAL said...

@Azhafizah :

Thanks..

zureen said...

wow.. bestnyee!

NAL said...

@Zurreen :

sure best

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...