NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, February 17, 2012

MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN



NAL join sekali lagi contest oleh Aiman
Ni merupkan 1st contest yang dianjurkan oleh beliau..
NAL sangat-sangat teruja untuk join contest ni sebab tak sabar nak tahu apa moto hidup & tagline semua blogger yang join..Korang nak join?


*Cute je banner ni..korang KLIK banner ni untuk maklumat lanjut & sertainya ^_^

Moto Hidup merupakan sesuatu yang perlu setiap orang ada sebab melalui moto hidup ni saja seseorang itu boleg meng'target'kan apa yang dia nakkan dalam hidup dia..
"simply use the Life Motto to motivated ourselves"
OK!!Kembali kepada contest :D

Tema yang dipilih :
Moto Hidup,
" Jangan pernah cuba untuk lari daripada masalah, 
kerana jika kita lari daripada masalah,
kita hanya menambahkan masalah dengan masalah yang lain,
oleh itu cuba selesaikannya,
kerana jika kita menyelesaikannya,
kuranglah/tiadalah masalah & tak perlu nak lari lagi daripadanya "


Jawab soalan ni dengan jujur :
a) Bilakah anda start berblogger?
- NAL bermula pada November 2009[masa tu Form 5]

b)Apa pandangan anda tentang blog Aiman?
- Simple yet Great, header dengan pic Animasi BobOibOy sangat cool, paling menarik adalah tuto & tips yang Aiman kongsi dengan semua blogger, Tips tentang tambah follower 500++ & TOP REFFERAL tu sangat-sangat bermanfaat. Hopefully, Aiman terus berjaya dalam dunia Blogger (",)

14 comments:

hyz said...

kamo otai dr saya. sy x sampai setahun berblog. huhu

Aime said...

TQ FOR JOIN !!
Tapi sy da tukar url contest ni .. sila tukar ye ..
http://aimancool99.blogspot.com/2012/02/contest-moto-hidup-vs-tagline-by-aiman.html

si kiut lavender said...

yeiha..:)

jgn larik dari masalah yerk...law lari pun dya sentiasa mengekor jerk kamu dari belakang..:P

NAL said...

@hyz :

mana ada otai, dulu buat suka2 ja..tahun lepas baru aktif sikit..

NAL said...

@Aime :

thanks juga ;)

NAL said...

@SKL :

Yup, memang dia sentiasa ikut..kamu p mana?adoi..lama x dgr cita.

Ungu Violet said...

mmg lama dh berblog ni..

all da bez taw..:)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh motto idup anda,giler kentanggggg derr ;)

NAL said...

@UnguViolet :

ye..tapi baru je aktif..

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

ye kew?hahha

Ruby Mahabbah Fillah said...

assalam NAL....

tahniah yaa :)

NAL said...

wsalam.tahniah??tq

nurmujahidah said...

dah letak banner awak kat blog saya,,

url blog saya:
http://mujadafewa.blogspot.com/

url image saya:
http://i.imgur.com/mRFVN.gif

letak cepat tau,, hehe,, btw,, saya click ads awak gak,, :D

NAL said...

@nurmujahidah :

Terima kasih..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...