NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Thursday, February 09, 2012

Masanya Akan Tiba

Assalamualaikum..
Korang apa khabar? kalau baik ALHAMDULILLAH..
bagi yang kurang sihat, makan ubat & banyakan rehat..

Azali Azlan, Nur Amalina Che Bakri..kenal tak??mesti kenal punyer lah..
Mereka berdua merupakan dua orang yang sangat cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia..
eh, apa kaitan diaorg dengan entry kali ni?Ha mesti lah ada kaitannya..
berbalik pada tajuk hari ni..

Masanya akan tiba..jeng..jeng..jeng
Actually NAL sangat/amat/ter- KEJUT apabila dapat berita yang...
Keputusan STPM dah hampir tiba..

*Bahasa Malaysia, Pengajian Am, Ekonomi, Geografi - subjek NAL ambil


Dup! Dap! *kencang betul jantung mengePAM darah..
Daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai,
Keputusan akan menemui calon-calon STPM 2011 pada 16 FEB (khamis)..
dan ada juga yang cakap 23 FEB (khamis).. (0_+)!!

Bersyukur rasanya jika boleh menjadi seperti mereka : Top Students in STPM 2010

NAL pun tak pasti yang mana betul..adoi!!
apa-apa pun masanya memang dekat sangat-sangat..
*cek ketaq tak sangga ni - pure kedah aih..

NAL amat mengharapkan DOA kalian semua disini..
harap-harap NAL dapat mencapai TARGET..
semoga 4 Principle dalam tangan lah.. :)



NAL juga mendoakan yang terbaik buat kawan-kawan semasa PRA U..
salah seorangnya " SKL ".. *SKL je ada blog..

p/s : NAL mungkin akan kongsi result dengan korang (",)

11 comments:

lisa said...

doa banyak2 ye nal..InsyaAllah cemerlang! :) lisa pun takut ni..result SPM bulan 3 ni :(

hyz said...

semoga mendapat keputusan cemerlang. senang je stpm tu... spm lg susah kowt

NAL said...

@lisa :

all the best ye

NAL said...

@hyz :

tQ..senang??boleh la :)

si kiut lavender said...

gud luck...moga dpat result yg gempak ye NAL..


ceh..0_o...ngeng tol...gabra gubra resah gelisah smua ada da heh....

NAL said...

@SKL :

tQ SKL, kamu juga ya..semoga berjaya

aReLaN said...

doa n tawakal banyak2 la ye.moga dapat yang terbaik.

ps : thanks sudi follow my blog.dah follow sini balik

NAL said...

@aReLaN :

Thanks ye..

Miss Purple Ungu said...

mesti tgh bdebar2 ni kan
apa pun, semoga bjaya mndapat result yg cemerlang :)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

memang berdebar sgt2
tima kasih ;)

Sarah Mohd Saleh said...

nk dekat dah tuh result die tuh...all the besttt.redha dgn pae yg dpt ;)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...