NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Monday, February 20, 2012

Besarnya Impian? (0_0) #2


Annyeong Haseyo...

Besarnya Impian?
Hari tu NAL ada cita pasal SHILA AMZAH kan?*kalau korang baca mesti korang ingat..
Kali ni NAL nak cita pasal beberapa artis Korea yang NAL terpegun melihat mereka..

    Kalau NAL berimpian nak jumpa mereka-mereka ni memang ibarat "menunggu bulan jatuh ke riba" la kan..haha.
Diaorg ni mempunyai kelebihan berbanding artis KPOP yang lain..mcm ada "X factor" la kata orang tu.. *NAL je kot yang berimaginasi lebih-lebih..

Apa tunggu lagi, jom kita terjah satu persatu,

* Jessica SNSD
    Dia merupakan salah seorang ahli SNSD yang NAL suka sangat. Entah kenapa setiap kali tengok music video NAL mesti tengok dia ja, hurmmm *who care, right?haha (",)
Jessica memang amat sempurna bagi NAL dari segi rupa paras tapi 'no body perfect'kan?


* Siwon Suju
    NAL boleh rasakan yang dia menjadi tarikan kepada gadis-gadis di luar sana. Semua orang sering bercakap tentang personaliti yang dimilikinya. Oleh sebab itu, Siwon selalunya akan muncul di awal lagu sepertiBonamana ' & ' Sorry-sorry '. Rasionalnya?untuk menarik pendengar la. Apa yang kurang NAL gemarkan it just that Super Junior suka menunjukkan kasih sayang antara ahli di hadapan umum seperti berpelukan & berciuman  - bukanlah satu perbuatan yang boleh diterima dalam budaya & masyarakat kita termasuklah Islam sendiriNAL bukanlah kutuk tapi sekadar pandangan. NAL suka lagu ni, ' Who Am I ', daripada lagu ni la NAL lebih mengenali Siwon.


* Ha Ji Won
    Lakonannya dalam ' Secret Garden ' amat memberi impak kepada NAL. Sampai saat ni, NAL tak bosan untuk menonton ' Secret Garden ' - entah berapa kali NAL ulang..
Pelbagai perasaan digabungkan - sedih, marah, lawak (",)
Memang menitiskan air mata bila setiap kali menonton, namun inilah perasaan apabila mendalami sesuatu benda - susah nak dapat..haha

    Ni la 3 orang artis Korea yang NAL sangat-sangat kagumi, setiap daripada mereka mempunyai kelebihan & cara masing-masing dalam menonjolkan bakat yang ada. NAL pasti yang korang semua kenal dengan ketiga-tiga FIGURA di atas. ' Kamsahamnida ' - betul eja macam tu? :)

17 comments:

Nyamuk Terbang said...

mnat korea ea??

Mohd Izzar said...

tak minat korea..hahaha`

Sarah Mohd Saleh said...

hamboiii minat koreangg rpenyee die nihhh ;)

Jay Joseph ^^ said...

hye blogwalking here...thanks for stopping by at my blog..see you around..^^

hyz said...

minat dayang je. hehehhe

NAL said...

@MohdIzzar :

faham..haha

NAL said...

@SarahMohdSaleh :

memang minat pun.. :)

NAL said...

@JayJoseph :

most WC, adab berblogging.. :)

NAL said...

@hyz ;

tak habis2 dgn dayang dia..haha
NAL pun minat dgn dayang juga.. =)

Mohd Ridwan said...

Minat KPOP la ni,teruskan....!

NAL said...

@MohdRidwan :

yup, akan diteruskan.. :)

Miss Purple Ungu said...

minat cerita korea je hehe :)

NAL said...

@MissPurpleUngu :

kira minat juga la..haha

Ruby Mahabbah Fillah said...

minat citer korea,,,, tp x fanatik pada pelakonnya :)

NAL said...

@RubyMahabbahFillah :

NAL minat semua - lagu, cita tapi x la fanatik sgt..hee

si kiut lavender said...

apa yg nak dikomen..
"kau ada cita secret garden" ker?nak pinjam sbab mlas nak tgk online atau download..lembap sihh

NAL said...

@SKL :

km pinjam daripada Quds..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...