NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, January 24, 2012

Levon, Levon & Levon

Assalamualaikum..

Apa khabar semua rakan-rakan blogger?
hari ni NAL nak postkan sesuatu yang sangat mengujakan..
nak tahu??

*korang faham tak tajuk entry kali ni? ~cuba renung dalam-dalam sikit..
tahu?Syabas NAL ucapkan kepada yang faham..

-buat korang yang tak leh memahaminya (walaupun dah teropong)..
Levon=noveL..hEhE

Dah fahamkan?NAL tak berapa pasti ramai ke tidak lelaki membaca novel..
utk pengetahuan korang NAL baru baca 2 novel sepanjang hidup NAL..
tapi memang lama la nak habiskan sebuah..

Ni novel baru yang dibeli kat POPULAR..
salah satu novel ni karya novelis yang amat NAL kagumi : Fauziah Ashari, penulis Filem BOX OFFICE, Ombak Rindu..

3 buah terus di'grab' dan diberi kepada cashier..
*nak buat bayaran la.. ^^
tak sangka lak ada discount offer..untungnyer rasa..

Ni la gambar novel-novel tu..
*baca sinopsis pun terlalu teruja....

*inilah barisan novel.... :)

tu je la utk hari ni..

4 comments:

Ruby Mahabbah Fillah said...

huhuhuhu x suka bc novel a.k.a levon..


waste time jer rasa :)

Mizan said...

ye ker?dulu NAL pun mcm tu juga..tp lepas try baca masa 2011, terus jd teruja nk bc..

NiaLidia. said...

nia ni pencinta novel tauuu hikhik . 3buah novel boleh abiskan dlm masa satu hari jeee heee

Mizan said...

wah dahsyat la NL..teruskan membaca, "pembacaan yang baik merupakan makanan kepada minda.."

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...