NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Tuesday, January 31, 2012

Besarnya Impian? (0_0)

Assalamualaikum...
Hai, korang semua !!

Besarnya impian ???
Hurmm, NAL pasti dan yakin 160% (saja nak cakap yang yakin sangat-sangat )...
...yang semua orang mempunyai impian

Tak kisah la impian korang tu seluas alam, setinggi langit, sebesar lautan mahupun sebaliknya,
tetap dikira korang mempunyai impian..teringat pulak NAL kata-kata ni,

"Cita-cita bermula dari angan-angan & Impian bermula dari..."
*ada ek pepatah atau kata-kata sebegini..hurmmm..

Terbang tinggi lak NAL ni..Sorry ek..berbalik kepada topik hari ni : Besarnya Impian?
nak tahu apa impian NAL???
sebenarnya banyak, ada yang NAL dah kecapi & ada yang masih belum..

*Shila Amzah


*bersama Sharnaaz dalam MV Patah Seribu

Pelikkan??apa lak kaitan Shila Amzah dalam impian NAL..
agak-agak korang?eh, BUKAN yang tu la..semua tekaan salah.. (-.-)'

*so sweet manisnya...

Sebenarnya, impian NAL yang besar sgt tu adalah untuk bertemu sambil berborak & makan-makan bersama artis yang cute, berbakat & memiliki bibir yang cantik *highlight sikit
one & only, Shila Amzah..
hurmmm..besaq dak impian cek??*loghat kedah lak terkeluar :)

Serius NAL cakap, memang inilah antara impian besar yang NAL teringin
sangat, sangat, sangat  nak capai..TAPI, boleh capai?
NAL meminati Shila sejak beliau memulakan karier sebagai seorang penyanyi..
Kebanyakan lagu-lagu nyanyian beliau, NAL hafal & selalu dengar..

Tu je la tentang impian NAL..korang juga leh share impian korang dengan NAL..
just tinggalkan komen kat bawah entry ni..Harapan NAL, semoga kita dapat mengecapi segala impian kita.

p/s : berusahalah... ('-')

12 comments:

si kiut lavender said...

impian, ilusi dan angan2..moga2 tercapai..hahaha

pha is said...

tak salah memiliki impian, cuma jangan hanya angan2 kosong...

anyway, impian aku nk moto kawasaki ninja 250r.. hehehe

Mizan said...

@SKL : moga2 ja..doakan ye

@pha is : harap2 dpt lah memiliki moto kawasaki ninja 250r tu..hahaha

Cik tikah said...

sgt manis shila bertudung :)

Mizan said...

lagi manis Cik Tikah..:)

Miss Purple Ungu said...

smga NAL berjaya capai impian bjumpa Shila Amzah tu :)

Mizan said...

TQ miss purple ungu

Sarah Mohd Saleh said...

smoga tcapai lahh hndaknyya.aminnn

NAL said...

tQ sarah :0

Ruby Mahabbah Fillah said...

semoga impian n cita2mu tercapai...

aaaaminn

NAL said...

amin..tq

saya said...

nal,semoge impian menjadi kenyataan :)

saye pon suke jugak shila.cute kan?
sore sedaaaaaaaaaappp!

btw,thanks sebab sudi tinggal link kat entry bloglist iylia :)

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...