NAL's Followers

NAL's Nuffnang

Friday, September 09, 2011

STPM Trial

Hi guys,
minggu ni dah mula trial STPM, dah habis dua paper : Pengajian am 2 & Bahasa Malaysia 2. Trial habis dlm ms 1 bulan nie (Sept.). takut la juga, ye la kan rasanya susah kowt nak mempertahan pointer exam yg lalu, apatah lgi nak naikan pointer yg lepas..harap2 dpt wat yg terbaek utk trial nie..alhamdulillah rasanya 2 paper yg dah jwb tu ok..kadang2 rasa ralat juga. dalam masa yg sama, mcm2 masalah yg timbul, sekejap baik, tetiba dtg masalah baru..kalau sll ikutkan masalah tu habs mood exam..risau sgt..ye la nak jg perasaan kawan2 bkn senang, x semua org sukakan kita..opss lari tajuk plak..kpd semua rakan2 yg mengambil Trial STPM baik pelajar PRA-U SMKTP mahupun rakan2 MukaBuku..good luck guys..

2 comments:

si kiut lavender said...

moga kita berjaya berjaya melepasi exam nih..soal mslah,,lupakan dlu..exam lebih penting kan,?

Mizan said...

yew tp hati tak tenang selagi masalah itu x selesai..tuhan jew dpt membantu sekarang nie..

LIVE from BONI KACAK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...